Effka, muszę się z Tobą niestety nie zgodzić. Co prawda jest duże grono facetów którym zależy tylko na seksie, ale muszę Cię poinformować, że nie są to wszyscy faceci. Przez to, że zostałaś (w pewien sposób) wykorzystana przez jakiegoś mężczyznę, nie oznacza to, że wszyscy są tacy. Seks jest tylko dodatkiem (co prawda bardzo miłym i przyjemnym) do związku, a jak wiadomo związek to miłość, zaufanie i wierność.
Osobiście nie mam nic do biseksualistów. Każdy ma różne gusta seksualne i każdy wie czego chce.
Imię: Kuba
Wysłany: 28-08-2007, 13:08
Każda kobieta po przejściach uważa że facetom zależy tylko na seksie. Co do bisexualistach
to nic do nich nie mam ale prawda jest taka że ( chyba) nie znam żadnego więc nie mogę się w tym temacie za bardzo wypowiadać PEACE
Imię: Ewa
Wysłany: 28-08-2007, 13:19
Schiza009 napisał/a:
Do biseksualistów nie mam nic, tak samo jak do gejów i lesbijek
wow. powiedzmy ze jestes wyjątkowym wyjątkiem. Jak juz sie zorientowalam na swiecie wiekszosc ludzi jest nietolerancyjna do wszyskich innych orientacji sexualnych niz hetero, druga polowa nacji jest przeciwko homo ale nie ma nic przeciwko bi.
wow. powiedzmy ze jestes wyjątkowym wyjątkiem. Jak juz sie zorientowalam na swiecie wiekszosc ludzi jest nietolerancyjna do wszyskich innych orientacji sexualnych niz hetero, druga polowa nacji jest przeciwko homo ale nie ma nic przeciwko bi.
Takie życie.
Ale na pewno nie jestem wyjatkiem.
[ Dodano: 28-08-2007, 12:25 ]
Effka napisał/a:
dobra zaczne od początku: z jaką płcią masz doswiadczenia sexualne, czy kiedykolwiek mialas marzenia o sexie z kobietą, czy pociągają cie faceci/babki
Wow.
O takich rzeczach nie piszę, wybacz ale sie wstydzę.
Rzadko w ogóle wchodze w dział seks, więc nie odpsize na Twoje pytnie, chyba że napisze do Ciebie na pw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum