Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Komercja GET OUT!!
Autor Wiadomość
Rudolf
**
Pogromca Lewaków

Wysłany: 17-07-2005, 14:47   

A zaraz po tym, jak się spytasz, to zmiataj.

Marcus 
**
iluzjonista

Imię: Kamil
Wysłany: 18-07-2005, 21:20   

EEeeee zara zara.Co ma piernik do wiatraka??Nie mieszajcie Ojczyzny w sprawy biznesowe!!!Prawda jest taka ze ja tez bede kupowac to co bedzie lepsze(glownie zagraniczne) bo zaden z tych przedsiebiorcow z malych firm olalby mnie gdyby mi sie krzywda dziala.Gó*** mnie obchodzi czy zarobi polak,czy niemiec czy marsjanin....

Znak zodiaku: waga

DarkOne 
*
Demigod

Imię: Piotrek
Wysłany: 18-07-2005, 21:52   

Czytajac twoje posty HighFlighter, dochodze do wniosku ze chyba nie wiesz co to komercja i mylisz pojecia, bo komercja jest wtedy i tylko wtedy gdy dana firma robi cos tylko aby zbic na tym kase, robia to czesto wypuszczajac jakies produkty ktore zostaly zrobione przy niskich nakladach pieniznych a zostaja sprzedawane drogo.Wiec nie mow mi ze nike czy adidas robi taniochy i tandety, ani ze philips czy sony wypuszcza bedziewie.Chyba zbytnio sie nie orientujesz o co chodzi w komercji.Ja jestem jak najbardziej przeciwny komercji bo to jest zalewanie rynku tandetnymi produktami, ktore maja na celu tylko przyniesienie zysku a nie dostarczenie komfortu i gwarancji jakosci uzytkownikowi, wiec zanim cokolwiek powiesz bezsensownego to zastanow si 100 razy to naprawde nie boli a tez innym pomoze.A co do polskich produktow, to polska niestety ma zbyt mala rozwinieta technologie i technike produkcji by dorownac zagranicznym markom a pozatym gdyby zostaly na polkach tylko polskie produkty to bysmy sie cofneli o kilkanascie a moze nawet kilkadziesiat lat wstecz i nie wiem czy ludziom byto pasowalo.Pozdrawiam.
  Znak zodiaku: wodnik

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 18-07-2005, 22:36   

DarkOne napisał/a:
Wiec nie mow mi ze nike czy adidas robi taniochy i tandety, ani ze philips czy sony wypuszcza bedziewie.(...)zastanow si 100 razy to naprawde nie boli a tez innym pomoze

Dziekuje, to pokazalo kto tu jest krolem buehehe, WYAUTOWANY! :P

DarkOne 
*
Demigod

Wysłany: 19-07-2005, 09:43   

Cytat:
Dziekuje, to pokazalo kto tu jest krolem buehehe

Co to ma do rzeczy?

Maverick 
NeverMind

Imię: Krystian Marcin
Wysłany: 19-07-2005, 10:16   

Ale DarkOne, Ci dołożył HighFlighter... buhahahahaha.... Bravo, Dark :) :P :):

Znak zodiaku: skorpion

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 19-07-2005, 22:29   

Dark: pokaz mi gdzie to ja pisalem to co ci wytykam paluchem.
Mav: dolozyl? on mnie nawet nie dotknal paznokciem, jeden jest król buehehe, koniec kupki z wami ;D

DarkOne 
*
Demigod

Wysłany: 19-07-2005, 22:32   

Cytat:
Dark: pokaz mi gdzie to ja pisalem to co ci wytykam paluchem

Ale do cholery co mam Ci pokazac bo gadasz od rzeczy czlowieku, nacpales sie?
Ja tylko stwierdzam fakt ze chyba nie wiesz coto komercja skoro piszesz takie bzdury...
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez DarkOne 19-07-2005, 22:37, w całości zmieniany 1 raz  

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 19-07-2005, 22:35   

5 postow wyzej masz cytat z twojego posta, w ktorym wytykales mi cos tam, a teraz ladnie pokaz gdzie ja to pisalem... rozplacz sie buehehe

DarkOne 
*
Demigod

Wysłany: 19-07-2005, 22:40   

to proste, moze nie pisales ale z tego co mowisz to jasno wynika zeby nie kupowac nic co zagraniczne bo wkoncu polskie najlepsze, wiec sila rzeczy wg Ciebie inne rzeczy musza byc taniocha i tandeta :)
Sam sie rozplacz i pobiegnij do matuszki Rosji skoro tesknisz za komuną a propaganda zajmij sie gdzie indziej Buhehehe :D :):

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 19-07-2005, 22:47   

Nie no ty nie czytales chyba wszystkiego co napisalem, ty nie kumasz... Boze Matko Jedyna Najswieższy Jerzy cos tam... matuszka Rosja? Ja slowa o komunie nie napisalem, Chruscie najswietrzy w trojcy jedyny.

Kriczer 
Przyjaciel
Chessmasta :]

Wysłany: 19-07-2005, 22:50   

Nie no, on nic nie kuma...oja pier... polecam przestudiowanie tematu od deski do deski tyle razy aż zakumasz jak żaba wieczorową porą.
  Znak zodiaku: strzelec

DarkOne 
*
Demigod

Wysłany: 19-07-2005, 22:50   

Ale twoje poglady to wyrazaja w czasie komuny byly TYLKO polksie produkty! czlowieku czy Ty cos niecos wiesz o naszym kraju? kiedys zagraniczne produkty byly zabronione, mozna i trzebabylo kupowac tylko polskie.

Buheheh to ty czlowieku nie wiesz co to byla komuna i na czym polegala wiec radze Ci przestudiowac dokladnie Polska Historie (tak nawiasem mowiac to co miales z Historii skoro gadasz takie glupoty?) Ide spac dobranoc a ty nadaj sie podniecaj tym tematem i wykrzykuj po niebiosa swoja racje mimo ze jej nie masz, pozdrawiam i zycze udanej nocy Towarzyszu! :D :D:D

HighFlighter 
Przyjaciel
Ekspert w dziale

Wysłany: 19-07-2005, 22:58   

Ej patrz... ja pier... dlaczego ty nie przeczytales tematu a sie burzysz? Qrfen wkleje ci leniu co pisalem na drugiej stronie bo nie chce mi sie juz z toba urzerac, nieprawdaz prof Kriczer?
Cytat:
ale jezeli mamy polskie odpowiedniki, dlaczego nie sprobujesz?

DarkOne 
*
Demigod

Wysłany: 19-07-2005, 23:01   

Cytat:
Wiadomo ze jakosc produktów znanych zachodnik marek typu Philips, Sony sa duzo lepsze, ale jezeli mamy polskie odpowiedniki, dlaczego nie sprobujesz
ale wczesniej cos bylo, a zdania nie rozumie sie po jego wycinku lecz calosci a poco mamy probowac polskich odpowiednikow skoro sa lepsze i wyprobowane produkty? a przez to mozna zrozumiec ze tamte to tandeta (przynajmniej ja tak zrozumialem)

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu