Moja była dziewczyna trochę się irytowała moją nadwrażliwością, więc musiałem się uczyć ukrywać tą cechę
no niektóre panny mają fisia na tym punkcie i nie lubią takich facetów,ale zawsze lepiej jak chłopak potrafi okazać uczucia ,nie mówie tu o mazgajeniu z byle powodu bo tego tez nie lubie
Imię: Agnieszka
Wysłany: 24-08-2007, 23:10
synthasy napisał/a:
Najlepiej nic nie ukrywać. Łez też.
Tak beczmy na każdym kroku, z radości i smutku. I niech każdy wie jacy jesteśmy doszczętnie, to tym bardziej nas będzie łatwo zranić. W jakim wy świecie ludzie żyjecie.
uważam że mężczyzna płacze tylko wtedy gdy jego "ego" zostało poważnie naruszone, sytuacje przerastające człowieka, nie raz sprawy sercowe, a także w gronie prawdziwych przyjaciół ^^
takie moje zdanie, uważam że prawdziwy mężczyzna powinien "starać się" nie uronić łez
Hmm... Sam sie zagmatwałem... Madritian, masz racje.. jedno nie wyklucza drugiego... jak napisał Nikodemsky nie powinien... ale jak już uroni.. To nie powienien tych łez ukrywać....
myślę że to wiąże się z tym, że rówieśnicy zaczną patrzeć na taką osobę z góry(w większości przypadków, ponieważ są także ludzie, którzy w momencie płaczu kolegi wspierają ) nie mówie tutaj o takich sprawach jak śmierć bliskiej osoby, ponieważ przywiązanie np. do członka rodziny to inna sprawa, w takiej sytuacji nawet najprawdziwszy i najtwardszy mężczyzna może się rozkleić i nie powinien ukrywać smutku.
To jest piękne... i bardzo wzruszające, szczególnie gdy chłopak płacze z powodu dziewczyny.
z jakiego powodu dokładniej?
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum