Imię: Rafał
Wysłany: 20-08-2007, 11:28
Zdarzyło mi się wiele razy kimś zauroczyć, kilka razy zakochać, ale prawdziwą pierwszą miłość przeżyłem tylko raz... Nie musiałem starać się tego rozwijać, bo wszystko przychodziło między nami samo dosłownie żadne z nas nie musiało podrywać drugiego itd. Odkąd napisaliśmy pierwszego sms-a do siebie, tak teraz piszemy non stop i był tylko jeden dzień w którym do siebie nie napisaliśmy teraz chociaż już nie jesteśmy ze sobą, wciąż wypisujemy dziennie ponad 130 sms-ów, a ja bez darmowegu numeru bym chyba zbankrutował i tak od lutego mamy za sobą już prawie 40000 wiadomości
Imię: Aneta
Wysłany: 22-08-2007, 16:08
Ja mam raczej takie kilkumiesieczne zauroczenia.. pierwsze? chyba w wieku 13 lat na obozie w nauczycielu A takie bardziej realne to juz taka" podmiłość" 14 lat nieodwzajemniona i ogólnie przechlapane ;(
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum