I żeby kulturalnie było, bez dresiarni i takich tam.
chodze do takowej dyskoteki
kawałek regulaminu:
W "****" obowiązuje zakaz agresywnego zachowania oraz braku szacunku dla kobiet. Łamiący zakaz musza liczyć się z natychmiastowym wyproszeniem z lokalu.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
dkf napisał/a:
Nie chodzę bo nie lubię, nie odpowiada mi tam atmosfera, muzyka,
ludzie i w ogóle wszystko -.-
to zależy jaka muzyke puszczają
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
kamasutra napisał/a:
to zależy jaka muzyke puszczają
Słyszałaś kiedyś o rockowej dyskotece? Ja nie.
a no nie
trzeba założyć ;P
Imię: Ola
Wysłany: 22-08-2007, 14:15
Nie byłam jeszcze nigdy w prawdziwej dyskotece, bo nie ma żadnych w poblizu, a na dodatek mama naoglądała się o pigułce gwałtu i nie chce mnie puścić . Ale z kolezanką planujemy wypad pod koniec wakacji do Błotnicy. Jezeli mi się spodoba będę częściej odwiedzać.
U mnie w mojej mieścinie przez okres wakacji jest mnóstwo takich dyskotek : to na plaży, to na placu w mieście. Lubię chodzić, bo naprawdę można się dobrze bawić.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum