ej nie przesadzajmy,owszem smiesznie wygląda jak facet płacze z byle powodu ale każdy ma do tego prawo,bo czasem facet ktory płacze jest bardziej męski od tego który udaje twardziela i ma zasade że nie może pokazać łeż bo stanie sie babą,bo to jest już chore i nienormalne.......
Parys, jeżeli umarł by Ci ktoś z rodziny z kim byłeś bardzo związany tez nie pokazałbyś łez bo to znaczy że nie jesteś facetem??
Imię: Rafał
Wysłany: 21-08-2007, 10:28
Będę szczery... Jestem facetem, ale zdarza mi się czasami uronić wiele łez, gdy mnie coś bardzo boli... I przyznaję, że jestem z tego dumny, bo wtedy wiem przynajmniej, że mam serce i wiem gdzie je mam.
Będę szczery... Jestem facetem, ale zdarza mi się czasami uronić wiele łez, gdy mnie coś bardzo boli... I przyznaję, że jestem z tego dumny, bo wtedy wiem przynajmniej, że mam serce i wiem gdzie je mam.
Imię: Rafał
Wysłany: 22-08-2007, 11:14
aga2r napisał/a:
Pięknie to napisałeś
Dzięki Ale pięknie to piszą o tym poeci, ja piszę tylko tyle ile wiem... Nie wiem za to kto wymyślił taki bezsens, że facet musi być zawsze twardy i w ogóle... Jeśli takie ma być społeczeństwo, to ja wolę zostać aspołeczny... Każdy ma prawo odczuwać tak samo złe jak i dobre aspekty życia i reagować na nie tak, jak nas natura przystosowała...
_________________ III era: wojna na necie...
Ostatnio zmieniony przez Rivenris 22-08-2007, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
Dobrze napisałeś siedemnastoletni Rafale ( to tak jak ja ) ... Również bym wolał być aspołeczny.. Każdy ma prawo do okazywania tego co czuje.. i nie ukrywania sie z tym...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 23-08-2007, 22:08
Wentz=)) napisał/a:
Dziewczyny lepiej jak chłopak jest nadwrażliwy, czy jakby wogole nie był wrazliwy?
Brak wrażliwości, a jest nieokazywanie to dwie różne rzeczy.
Chyba minimalnie wolałabym tą drugą wersje, bo zawsze w jakiś sposób można odkryć że mu na tobie zależy, chodźby z drobnych gestów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum