moze niektore kobiety czasem przesadzaja, ale okres to jednak nic przyjemnego. generalnie to natura sobie z nas perfidnie zakpila
mnie najbardziej wkurza jak mnie brzuch boli, i wtedy to mnie każdy wkurza o_O
tak faceci takich problemów nie maja.. w ogole bez problemow są.. o_O
ani okresu,ani rodzenia dzieci, a jak im się nie widzi to sobie alimenty płacą ... chamski jest teń świat dla kobiet...
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
moze niektore kobiety czasem przesadzaja, ale okres to jednak nic przyjemnego. generalnie to natura sobie z nas perfidnie zakpila
mnie najbardziej wkurza jak mnie brzuch boli, i wtedy to mnie każdy wkurza o_O
tak faceci takich problemów nie maja.. w ogole bez problemow są.. o_O
ani okresu,ani rodzenia dzieci, a jak im się nie widzi to sobie alimenty płacą ... chamski jest teń świat dla kobiet...
brzuch boli. oj boli.
mnie już na 4 dni przed krwawieniem.
faceci bez problemów? no prawie...
jest jeszcze mały problem z tym co noszą w majtkach. czasami nie panują ;>
noście ciasne majty!!
Rozmawiałem... Z taką co kur*icy w okres dostała... I prawie oberwałem ;]
Oj:P Ja jak mam okres to się bardziej stresuję i łatwiej mnie wyprowadzić z równowagi (ale wtedy chcę mi się płakać, a nie bić ludzi:P... Ja to w ogóle jestem zbyt wrażliwa:/). No i potrzebuję wtedy więcej ciepła. W niedzielę miałam ogromną ochotę na to, żeby mnie ktoś mocno przytulił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum