Imię: Marta
Wysłany: 13-08-2007, 21:37
ja zawsze krzyczę na kolegów, że mają się ogolić. szczególnie wookaszek
ale szczerze.. jeśli komuś pasuje zarost, to czemu nie?
nie lubie tylko takiego małego, drapiącego meszku
_________________ Nie chcę cię częstować śmiercią życie piękniejsze jest niż śmierć.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
a tak poza tym zjadłabym sobie coś. (napisane po raz piąty)
zjedz coś bo się zagodzisz !
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
mój ojciec ma wąsy. od zawsze. nie wiem czy bez wąsów wyglądałby dobrze, więc chyba tak zarostowi
mój ma zarost i mnie denerwuje...
caessa napisał/a:
kamasutra napisał/a:
zjedz coś bo się zagodzisz !
ja nie mogę, bo mi się żołądek buntuje. ale jeszcze jakieś 10 min i mi się odechce jeść
yhym..
dobrze ze mój nie ma takich buntow .. jedynie takie ze nie chce nic ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum