jakkolwiek- to mnie zdziwiłaś... ale kobieco.
najbardziej mi odpowiadają glany .
piepia- ciemne mi się podobają. już nie pamiętam które były w kolejności.
Kamiluska, Ty też kobieco.
aż zastanawiam się nad swoim obuwiem...
glany i czarne adidasy.
jeszcze brązowe kozaki zupełnie płaskie.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
caessa, ja sie ubieram dosc kobieco na co dzień. Wbre pozorom nie jestem taka zua na jaka wygladam
bosz, ja jestem w takim razie bardzo zua.
jak dzisiaj z bliźniakiem spotkaliśmy się z rodziną usłyszeliśmy "a co wy tak na czarno? jakaś czarna msza była?"
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Agnieszka
Wysłany: 19-08-2007, 23:46
Jakkolwiek też mnie zaskoczyłaś, wydawało mi sie ze u ciebie będą buty typu trampki i glany, ewentualnie sandały.
Podobają mi się te 1 i 2, a o glanach to chyba nie trzeba mówić .
Kamiluska najbardziej mi się podobają te adidasy z czerwonymi wstawkami.
Jakkolwiek też mnie zaskoczyłaś, wydawało mi sie ze u ciebie będą buty typu trampki i glany, ewentualnie sandały.
Podobają mi się te 1 i 2, a o glanach to chyba nie trzeba mówić .
Trampki to zło. Niewygodne cholerstwo i brzydkie na dodatek. Sandały mam, ale chodzę w nich tylko na dłuższe wędrówki, zamiennie z glanami w zależności od pogody. Na co dzień latam w klapeczkach japonkach, albo na czymś wysokim. Nie lubię wyglądać jak facet.
że nie jestem ani trochę dziewczęca, tylko chłopczyca taka.
ja to jestem chłopczyca. posiadam glany, czarne adidasy, które przydałoby się wyprać, zwykłe sandały, których w tym roku nie miałam ani razu ubranych i jedną parę butów na obcasach kupioną na matury. o.
właśnie... ja w te wakacje ani razu nie miałam ubranego nic innego oprócz kapci i adidasów.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 20-08-2007, 00:15
caessa napisał/a:
ja to jestem chłopczyca. posiadam glany, czarne adidasy, które przydałoby się wyprać, zwykłe sandały, których w tym roku nie miałam ani razu ubranych i jedną parę butów na obcasach kupioną na matury. o.
U mnie podobnie, na dzień dzisiejszy: glany, czarne adidasy, szpile i kozaki na obcasie. Ale nie uważam się aż za taką straszną chłopczyce. Po prostu ja muszę miec wygodne i nieutrudniające ruchów buty, więc nie trudno sie domyślić które najczęściej nosze.
dkf napisał/a:
Ale nie uważam się aż za taką straszną chłopczyce.
ja chyba bardziej chcę niż mi to wychodzi.
A mi chyba bardziej wychodzi niż ja chcę.
Co do butów to podobno buty świadczą o człowieku. Mam taki zły nawyk, że zawsze jak widzę kogoś po raz pierwszy to patrzę na jego buty. Ja mam zawsze brudne buty. Ciekawe co ludzie sobie o mnie myślą.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum