Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-08-2007, 16:50
synthasy napisał/a:
Ja lubię waniliowe tytonie
Ale póki co najbardziej przypadł mi do gustu Leonardi da Vinci, ma w sobie wanilię, miód i mnóstwo innych rzeczy. Jest słodkawy, dlatego nie każdemu podejdzie
Ania nie jesteś trochę za młoda na palenie?? I nie ma tu większego znaczenia czy to papierosy czy fajka z tytoniem.
Wysłany: 18-08-2007, 17:37
dkf, jej sprawa. Większość ludzi zaczyna palić chociaż jest na to za młoda. I czy naprawdę w tym momencie te 2 czy 3 lata mają znaczenie? Zaden wiek nie jest odpowiedni zeby zacząć palić w każdym wieku jest to szkodliwe i w kazdym mozna się uzależnić
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Anna
Wysłany: 18-08-2007, 19:00
dkf napisał/a:
Ania nie jesteś trochę za młoda na palenie?? I nie ma tu większego znaczenia czy to papierosy czy fajka z tytoniem.
Jestem.
Nigdy nie mam zamiaru palić, czasem tylko pociągnę na imprezie czyjąś fajkę, nic więcej. Ale i tak mogę ocenić co mi bardziej, a co mniej smakuje.
Osoba, której ojciec był jedną nogą na drugiej stronie przez palenie nie może palić, to by było nienormalne...
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
nie ,nie byłam ale mój kumpel byl takim pzreciwnikiem fajek jakiego nigdy nie widziałam,bo uważał że to świństwo a potem poszedł do woja i zmienil zdanie,tak jest z wszystkimi także jeszcze pare lat i zobaczysz narazie jestes jeszcze "mały" ,nie obrażając Cie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum