Bardzo łagodne określenie. Ja bym użył innych słów ale nie będę się przejmował jakimś tumanem któremu się nie podoba że ktoś pali papierosy bo nie będę sobie zdzierał klawiszy na takiego oto chama.
usuneli mi post cholera dobrze, prezydentke. nie pale i nie mam zamiaru palić. Ceemka na prezydentke. to nie OT. kocham Ceemke za to, że nie pali, to NIE O T !
to na admina. i pousuwaj wszystkim palącym konta. o tak wczoraj koleżanka w pracy skusiłą się na kubańskie cygaro, kupiła 5 za 23,50. próbowaliście to kiedyś? ja po ostatnim razie kiedy to spróbowałem waniliowej cygaretki nie wsadzam tego do ust. bleeee.
Wysłany: 17-08-2007, 16:39
kleksu napisał/a:
wczoraj koleżanka w pracy skusiłą się na kubańskie cygaro, kupiła 5 za 23,50.
chyba mowisz o cygaretkach w takim razie. Poza tym między papierosami a cygaretkami, cygarami jest różnica. To czy ktoś pali czy nie jest jego sprawą, więc bądź łaskaw nie obrażać palaczy. Możesz nie lubić kiedy ktoś pali ale twoje posty są chamskie i to w dodatku chamskie w sposób prostacki i pozbawiony finezji więc oszczędź może klawiature. Ciutkę, troszeńkę.
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
To czy ktoś pali czy nie jest jego sprawą, więc bądź łaskaw nie obrażać palaczy. Możesz nie lubić kiedy ktoś pali ale twoje posty są chamskie i to w dodatku chamskie w sposób prostacki i pozbawiony finezji więc oszczędź może klawiature. Ciutkę, troszeńkę.
nie przestanę. goń się. won mówie. jesli jestem dla Ciebie chamem, takim pozostanę. buziaki słonko
caessa napisał/a:
całowałam się z facetem, który wtedy palił od 8 lat i tego nie odczuwałam.
przyzwyczajenie, w inną wersje Ci nie wierze bo sama mi mówiłaś że namawiałas go do rzucenia.
nie przyzwyczajeni. przecież początkowo nie byłam do tego przyzwyczajona.
ale chciałam, zeby rzucił ze względów zdrowotnych. potem nawet to mi minęło. dobrze wyglądał z papierosem
kleksu napisał/a:
nie przestanę. goń się. won mówie. jesli jestem dla Ciebie chamem, takim pozostanę. buziaki słonko
Pawle przestań robić z siebie gorszego niż jesteś.
Wysłany: 17-08-2007, 18:12
kleksu napisał/a:
jesli jestem dla Ciebie chamem, takim pozostanę. buziaki słonko
Są różne rodzaje chamstwa kotku. W zasadzie nie ma nic piękniejszego od chamstwa ubranego w odpowiednią formę. Twoje chamstwo to tylko tylko prostactwo połączone z głupotą i w dodatku przyciężkie. Takie coś nie boli, nie bawi, a nuży. Koniec OT bo wszyscy łącznie ze mną dostaną piękne cieplutkie ostrzeżenia
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-08-2007, 18:45
kleksu wiem że sie bawisz w wielce chamskie dziecko, ale daj już spokój bo t się robi nudne, a zaraz będą warny za pisanie w kółko macieju tego samego i obrażanie innych.
Koleżanka pracowaąl w sklepie papierniczym...
Wybór papierosow przeogromny patrz waniliowe Slimy... ale muszą być dobre pomyślałam.
6,15 kosztowały, przed podwyżką cen xDD
Po jednym wypalonym papierosie paczka w śmietniku się znalazła
Imię: Anna
Wysłany: 17-08-2007, 20:12
Ja lubię waniliowe tytonie
Ale póki co najbardziej przypadł mi do gustu Leonardi da Vinci, ma w sobie wanilię, miód i mnóstwo innych rzeczy. Jest słodkawy, dlatego nie każdemu podejdzie
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum