słuchaj to Ty tego nie czujesz, nieco inne zdanie maja Ci co nie palą. na przykład ja. według mnie a zresztą co sie bede wysilał.. śmierdzicie i ch*j. sam kilka dni temu próbowałem waniliowe, po 4 buchach ten smród w ryju miałem przez 6 gdzin, nigdy więcej. śmierdziele.
jan ie pale oO tylko kilka razy w życiu paliłem, dokłądnie 3 ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
i nie uważasz, że palaczą śmierdzi z ust? mało doświadczyłeś w takim razie. spróbuj pocałunku z osoba która np pali 3 lata.
Hmm, mozem asz racje, żyje z ojcem kóery pali od kiedy się urodziłem więc moge nie odczówać tego zapachu ... niestety w takim społeczeństwie zyjemy, papierosy to nic dobrego ale wiele osób je pali i jakoś trzeba to wytrzymać ... sam z reszta nie całował bym isę z dziewczyną która pali, bo chyba nie chciał bym doświadczyć tego zapachu o którym mówisz ....
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
i nie uważasz, że palaczą śmierdzi z ust? mało doświadczyłeś w takim razie. spróbuj pocałunku z osoba która np pali 3 lata.
oj, to wszystko zależy od tego jak człowiek o siebie dba.
całowałam się z facetem, który wtedy palił od 8 lat i tego nie odczuwałam.
jasne, ze jakbyś się całował zaraz po, jeszcze przed tym jak ten człowiek zje gumę lub umyje zęby to coś byś tam musiał odczuwać.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Wysłany: 17-08-2007, 12:47
Smakowe papierosy są dobre raz na jakiś czas, nie potrafiłabym palić ich przez dłuższy okres czasu. Pozostaję wierna Pall Mall'om tym bardziej że ładną paczkę teraz mają ;P
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
To juz lekka przesada, to że palą papierosy to mają byc gorsi, a jak ktoś pije kawe i ma przez to za wysokie ciśnienie, albo codzennnie walnie piwko bo lubi ?? To że ktoś wplątał się w jakiś nałóg to wcalen ie znaczy że jest gorszym człowiekiem. Sam mam wielu znajomych i są świetnymi osobami które mają wiele ciekawego do powiedzenia ...
To że tobie się nie podoba że oni palą i ich za to zwyzywasz to tylko świadczy o tobie, jako o nietolerancyjnym chamie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum