Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
10-03-2008, 14:24
SeX nie tylko we dwoje
Autor Wiadomość
Erill 
Moderator
Zapracowana kobietka

Imię: Gabi
Wysłany: 05-04-2007, 15:51   

Kabestan napisał/a:
Po co w tym temacie wypowiadają się osoby, których sex więcej niż dwóch osób jest obrzydliwy?

Jest pewna rożnica miedzy czyms co obrzydza a czyms co bulwersuje, czy tez zwyczajnie dziwi...

Kabestan napisał/a:
Pobluzgać sobie przyszliście na mnie czy co?

Wskaz mi choc jedno miejsce gdzie jakikolwiek bluzg poszedl personalnie do Ciebie.

Kabestan napisał/a:
No ale czego spodziewać się po ludziach dla których jedyną możliwą do zaakceptowania moralnością jest ta głoszona z ambon KK

Argument ubogi jak dziecko w Kambodzy. I swiadczy doitnie o tym jakim ignorantem jestes. Cholerna populacja mlodych ludzi ktorym sie nagle zaczelo wydawac ze za wszelkie zlo odpowada kosciol. Badz laskaw nie obrazac ludzi i nie sugerowac im ze nie maja mozgu i ich szare komorki sa przezarte sloganami, ktore sa juz tak czesto powtarzane ze coraz bardziej zacieraja swoje znaczenie. Ze Twoje sa to Twoj problem..

Kabestan napisał/a:
Po co te wszystkie pytania? Przecież znacie odpowiedzi, a każdy z was ma lepszą od drugiego.

Cenna rzecza jest sie dziwic. Pytac, dlaczego. Powie Ci to kazdy chocby filozof, ze nie wspomne o psychologu spolecznym.. Po to sa pytania. Bo ktos sie czyms zdzwil i byl ciekaw czy inni tez sie dziwia. Proste? Czy zbyt skomplikowane dla twojego umyslu?

Cytat:
Erill
Uważasz, że z obcym to jeszcze, ale z kimś znajomym to nie przejdzie? Dla mnie właśnie to jest chore.
Jak to jej facet żyje ze świadomością, że na jaj oczach ją posuwałem? Razem ją posuwaliśmy. A co moja dziewczyna na to? Wie o tym (i nie tylko o tym), ale wtedy jej jeszcze nawet nie znałem i nie robi z tego żadnych problemów. Ludzie, ja nie gwałciłem dzieci tylko przespałem się z dorosłą kobietą. Dla was to chyba żadna różnica, hehe. Zboczeńcy, hehe.

Uwielbiam jak ktos czyta wybiorczo. Po primo - ja osobicie nie umialabym spojrzec w twarz i swojemu facetowi i drugiemu ktorzy by sie ze mna na lozku kotlowali sexualnie w jednym czasie. To sa ludzie ktorych znam i Ja i ich darze zbyt duzym szacunkiem zeby sie na cos takiego zgodzic. W zartach no problem. In lajf.. nie.
Poza tym.. posuwanie nieznajomej jest nie okej a znajomej to juz w porzadku? Nie umiem sie dopatrzyc az tak diametralnej roznicy! Moze mi ja wskazesz? Toc osobe nieznajoma mozesz na ulicy spotkac i co? Chore dla mnie jest posuwania laski kumpla razem z nim.. Nazwij mnie sobie beton, ignoratnka czy kij wie co jeszcze. Pomysl ten bulwersuje mnie i koniec. Mowie, inna sytuacja gdy on, ona i ty jestescie wolni. A nie w jakich kurcze nie lada bliskich relacjach.. Nie widzisz tego??
Twoja dziewczyna wie. Gwarantuje Ci, ze ona nie ma wizji jak to moglo wygladac. A jesli to dosc mglista. Oosby zakochane dosc wybiorczo zapamietuja takie fakty i dosc ubogo sobie je wyobrazaja. Tak jest im latwiej..
A ktoz Ci pwoiedzial, zes ja gwalcil? To twoje slowa.. Moze sie mamy dopatzrec jakiegos drugiego dna? jako betony jestesmy do tego zdolni przeciez... :>
A pisanie o nas zboczency wybitnie swiadczy ze nie znasz znaczenia slow polskich.. Mozesz nas ignorantami nazwac jak juz chcesz ale zboczencem to w naszych oczach Ty mozesz byc. Czaisz roznice? Czy nie?

http://pleciony.blog.onet.pl/

Znak zodiaku: baran

Schiza009 
Przyjaciel
Maurice

Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 14-08-2007, 11:21   

Kasia19 napisał/a:
kolezanka kiedys mnie namawiała zebym poszła z nia i z jej chłopakie,,,,?? co bys cie w mojej sytułacji zrobili ?????????????

Odmówiłabym. To jest zboczone, wydaje mi się obrzydliwe i w ogóle tego nie toleruję.
Fuj.

Wentz=)) 
O_X

Imię: Rafał
Wysłany: 14-08-2007, 15:06   

Ja chyba na takie coś nie był bym jeszcze gotowy :D
  Znak zodiaku: wodnik

diva 
Kocham sloneczniki!

Imię: ania
Wysłany: 14-08-2007, 18:54   

ja tez jakos nie byla bym chyba gotowa... :/ jak juz cos to z dwoma mezczyznami.

xD :*:*:*:*
  Znak zodiaku: koziorozec

harlequin 
Moderator
vehement flame

Imię: Anna
Wysłany: 14-08-2007, 19:45   

W żadnej konfiguracji taka rzecz mi się nie podoba...

Znak zodiaku: lew

Wentz=)) 
O_X

Wysłany: 14-08-2007, 21:56   

ja predzej z dwoma kobietami... niz z kobieta i mezczyzna...

michau 
**
lof Nelcia

Imię: Michał
Wysłany: 14-08-2007, 22:00   

Cytat:
ja predzej z dwoma kobietami... niz z kobieta i mezczyzna...

Ja też. Nawet chyba na pewno nie chciałbym 2 chłopa + niewiasta.
  Znak zodiaku: ryby

Wentz=)) 
O_X

Wysłany: 14-08-2007, 22:03   

dokładnie... :D Ale i tak do żadnego trójkąta mnie nie ciągnie..

Wyrafinowana
*

Wysłany: 15-08-2007, 09:16   

trojkacik zawsze gdzies figurowal w moich fantazjach, ale nie wiem czy w dziale 'do zrealizowania'.

watpie bym sie na to odwazyla z ludzmi ktorych znam, bo mogloby to doprowadzic do sytuacji konfliktowej. a tacy ktorych nie znam nie wchodza w rachube ze wzgledow bezpieczenstwa. i nie wyobrazam sobie bym swojemu partnerowi proponowala taki uklad, bo mam egoistyczne i monopolistyczne podejscie do pewnych spraw ;)
  Znak zodiaku: waga

xbartxxx 
**

Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 20-07-2008, 16:19   

ja wole we dwoje
  Znak zodiaku: rak

alisa 

Imię: Magduśka
Wysłany: 21-07-2008, 10:56   

To nie dla mnie.
  Znak zodiaku: skorpion

paradies 
Alles ist Unsinn!

Imię: Katarzyna
Ostrzeżeń:
 2/5/10
Wysłany: 21-07-2008, 10:57   

zadne trojkaty czy tam czworakaty ....
"My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
  Znak zodiaku: baran

diva 
Kocham sloneczniki!

Imię: ania
Wysłany: 21-07-2008, 16:35   

Ojjj....odpada.Kategorycznie odpada.Nie chciała bym się dzielić swoim partnerem z jakąś inną dziewczyną.A ja sama nie chciała bym z żadnym innym facetem.

xD :*:*:*:*
  Znak zodiaku: koziorozec

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu