Po co w tym temacie wypowiadają się osoby, których sex więcej niż dwóch osób jest obrzydliwy?
Jest pewna rożnica miedzy czyms co obrzydza a czyms co bulwersuje, czy tez zwyczajnie dziwi...
Kabestan napisał/a:
Pobluzgać sobie przyszliście na mnie czy co?
Wskaz mi choc jedno miejsce gdzie jakikolwiek bluzg poszedl personalnie do Ciebie.
Kabestan napisał/a:
No ale czego spodziewać się po ludziach dla których jedyną możliwą do zaakceptowania moralnością jest ta głoszona z ambon KK
Argument ubogi jak dziecko w Kambodzy. I swiadczy doitnie o tym jakim ignorantem jestes. Cholerna populacja mlodych ludzi ktorym sie nagle zaczelo wydawac ze za wszelkie zlo odpowada kosciol. Badz laskaw nie obrazac ludzi i nie sugerowac im ze nie maja mozgu i ich szare komorki sa przezarte sloganami, ktore sa juz tak czesto powtarzane ze coraz bardziej zacieraja swoje znaczenie. Ze Twoje sa to Twoj problem..
Kabestan napisał/a:
Po co te wszystkie pytania? Przecież znacie odpowiedzi, a każdy z was ma lepszą od drugiego.
Cenna rzecza jest sie dziwic. Pytac, dlaczego. Powie Ci to kazdy chocby filozof, ze nie wspomne o psychologu spolecznym.. Po to sa pytania. Bo ktos sie czyms zdzwil i byl ciekaw czy inni tez sie dziwia. Proste? Czy zbyt skomplikowane dla twojego umyslu?
Cytat:
Erill
Uważasz, że z obcym to jeszcze, ale z kimś znajomym to nie przejdzie? Dla mnie właśnie to jest chore.
Jak to jej facet żyje ze świadomością, że na jaj oczach ją posuwałem? Razem ją posuwaliśmy. A co moja dziewczyna na to? Wie o tym (i nie tylko o tym), ale wtedy jej jeszcze nawet nie znałem i nie robi z tego żadnych problemów. Ludzie, ja nie gwałciłem dzieci tylko przespałem się z dorosłą kobietą. Dla was to chyba żadna różnica, hehe. Zboczeńcy, hehe.
Uwielbiam jak ktos czyta wybiorczo. Po primo - ja osobicie nie umialabym spojrzec w twarz i swojemu facetowi i drugiemu ktorzy by sie ze mna na lozku kotlowali sexualnie w jednym czasie. To sa ludzie ktorych znam i Ja i ich darze zbyt duzym szacunkiem zeby sie na cos takiego zgodzic. W zartach no problem. In lajf.. nie.
Poza tym.. posuwanie nieznajomej jest nie okej a znajomej to juz w porzadku? Nie umiem sie dopatrzyc az tak diametralnej roznicy! Moze mi ja wskazesz? Toc osobe nieznajoma mozesz na ulicy spotkac i co? Chore dla mnie jest posuwania laski kumpla razem z nim.. Nazwij mnie sobie beton, ignoratnka czy kij wie co jeszcze. Pomysl ten bulwersuje mnie i koniec. Mowie, inna sytuacja gdy on, ona i ty jestescie wolni. A nie w jakich kurcze nie lada bliskich relacjach.. Nie widzisz tego??
Twoja dziewczyna wie. Gwarantuje Ci, ze ona nie ma wizji jak to moglo wygladac. A jesli to dosc mglista. Oosby zakochane dosc wybiorczo zapamietuja takie fakty i dosc ubogo sobie je wyobrazaja. Tak jest im latwiej..
A ktoz Ci pwoiedzial, zes ja gwalcil? To twoje slowa.. Moze sie mamy dopatzrec jakiegos drugiego dna? jako betony jestesmy do tego zdolni przeciez...
A pisanie o nas zboczency wybitnie swiadczy ze nie znasz znaczenia slow polskich.. Mozesz nas ignorantami nazwac jak juz chcesz ale zboczencem to w naszych oczach Ty mozesz byc. Czaisz roznice? Czy nie?
trojkacik zawsze gdzies figurowal w moich fantazjach, ale nie wiem czy w dziale 'do zrealizowania'.
watpie bym sie na to odwazyla z ludzmi ktorych znam, bo mogloby to doprowadzic do sytuacji konfliktowej. a tacy ktorych nie znam nie wchodza w rachube ze wzgledow bezpieczenstwa. i nie wyobrazam sobie bym swojemu partnerowi proponowala taki uklad, bo mam egoistyczne i monopolistyczne podejscie do pewnych spraw
Ojjj....odpada.Kategorycznie odpada.Nie chciała bym się dzielić swoim partnerem z jakąś inną dziewczyną.A ja sama nie chciała bym z żadnym innym facetem.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum