Imię: Karol
Wysłany: 11-08-2007, 20:17
A mnisi cale zycie z reka zyja i co ? A tak na serio to zrob tak
1) DO ROBOTY !
2) Zbieraj kase
3) Uzbieraj 1000zl starczy .
4 Idz do klubu disco albo gdzies poszastaj forsa i na pewno cos wychaczysz ...
5) kup se gumy zeby potem nie bylo
6) Jezeli wygladasz jak ten koles na zdjeciu z koszulka albo jestes bardziej brzydki udaj sie od razu do klasztoru..
Moim zdaniem pomysł z prostytutką, czatem i czymś tam jeszcze jest do bani
Niech poczeka, czy to tak ciężko?
oczywiscie ze na sex z ta jedyna warto czekac!!nie mowie ze nie..w ogole nie podobaja mi sie pomysly jakie tu padaly ale z wszystkich innych tamten jest najbardziej chyba do zniesienia.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Michał
Wysłany: 14-08-2007, 20:00
Darn napisał/a:
Niech poczeka, czy to tak ciężko?
diva-licious napisał/a:
oczywiscie ze na sex z ta jedyna warto czekac!!
Kobiety... ale on już nie może czekać... <sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex>
Nieno żarty żartami, ale tak samo myślałem przed moim pierwszym razem, że to tylko z wyjątkową osobą, najlepiej która będę kochał i ona(on ) mnie.
I tak się stało
Kobiety... ale on już nie może czekać... <sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex><sex>
to niech kupi sobie CKM'a zamknie sie w toalecie czy pojdzie do szopy i rozladuje napiecie!! juz to pisalam..
michau napisał/a:
Nieno żarty żartami, ale tak samo myślałem przed moim pierwszym razem, że to tylko z wyjątkową osobą, najlepiej która będę kochał i ona(on ) mnie.
I tak się stało
i nie zalujesz prawda?? no wiec warto czekac.. moim zdaniem
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum