Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 06-08-2007, 21:47
kelthuzad napisał/a:
Jak nawiazujecie nowe znajomosci?
Na kompie to gadam, gadam, piszę, piszę.
W realu wystarczy że parzok odezwę, powiem "cześć, miło mi poznać", uśmiech od ucha do ucha, i już nawiązuję znajomość. Twochę mi głupio na początku ale przerywam ten "rumieniec wstydu" i na luzaka idę do ludzi .
jak popadnie,uwielbiam nawiązywac nowe znajomości i nie mam problemu z nawiązywaniem nowych kontaktów,kiedys jak nie miałam stałego faceta to gości brałam na oczy i włosy bo wszyscy na nie lecieli (nie żebym sie chwaliła),a dziewczyny to jakos tak samo przychodzi ,teraz zmieniłam strategie ale też luzik
Tak sobie mysle i doszlam do wniosku, ze juz dawno nie poznalam nikogo nowego ale z tego co pamietam, kiedys mialam z tym problem (wstydliwa strasznie jestem ), pozniej sie wyrobilam. Ale podejrzewam, ze wrocilam do pierwotnego stanu, wiec moze lepiej, ze nikogo nie poznalam ostatnio
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: Marta
Wysłany: 13-08-2007, 19:38
od znajomych do znajomych.
ostatnio poznałam kolegów na koncercie. znaczy kilka tyg. wczesniej bylismy na piwie ale to było tak przelotem.
po koncercie znajomość się rozkręciła ^^
_________________ Nie chcę cię częstować śmiercią życie piękniejsze jest niż śmierć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum