Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-06-2007, 19:44
Mariposta napisał/a:
tańcząc z innymi wolne
to zalezy jak, bo jesli chodzi o wolne to mozna roznie.
mi osobiscie przeszkadzaloby gdyby moja dziewczyna spedzala wiecej czasu na imprezie z kims innym niz ze mna, jesli chodzi o taniec to nie mam nic przeciwko ale tez z umiarem, no i w wolnych tancach musi pozostac dystans nie moglaby tanczyc tak samo ze mna i z kims innym.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Monika
Wysłany: 11-08-2007, 23:32
Mariposta napisał/a:
Samej by mi to raczej nie przeszkadzało...
Czy uważacie, że źle robiłam tańcząc z innymi wolne czy szybkie piosenki? Ciekawa jestem jak wy traktujecie swojego/ją partnera/ke jeśli chodzi o takie sytuacje?
Nie widzę w tym nic złego, że dziewczyna na zabawie tańczy z innymi chłopcami.
Moi rodzice zawsze twierdzą, że pierwszy i ostatni to ich taniec, a podczas zabawy tańczą z rónymi partnerami.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
ja tam nie chodziłam na imprezy ze swoim eks chyba,że jakieś domówki, ale to też rzadko to po pierwsze, a po drugie od 2 lat nie byłam na imprezie, gdzie leciałaby jakaś wolna piosenka i problem z głowy wystarczy puszczac szybkie piosenki
Ja nie potrafię tańczyć i do głowy mi nigdy nie przeszło by zabraniać mojej dziewczynie wyszaleć się z innymi. Trzeba znać swoje ograniczenia. Ale owszem czasem paliła mnie zazdrość Pewne sprawy należy sobie z góry wyjaśniać bo potem dochodzi do niepotrzebnych nieporozumień. A we wszystkim należy zachować umiar i nie faworyzować jednego faceta bo sie może skończyć awanturą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum