Imię: Aneta
Wysłany: 11-08-2007, 16:38
Ja też jestem nieśmiała.. w gronie nieznajomych. Bo, jeśli kogos znam to jestem bardzo odważna.. dlatego, jeśli powiem komuś o mojej niesmiałosci to słyszę"no co ty..!" Ale staram się z tym walczyć. Myślę sobie, ze kazdy jest jaki jest.. i nie można się tego wstydzić, bo nic nie osiągnę. ;] Ponad to niesmiałość można schować.. tylko trzeba uważać, aby jej nie otworzyć, bo znów powróci.. i nie będziemy jej mogli wcisnąc do tego pudła. taka metaforka ;P
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Imię: Natalia
Wysłany: 11-08-2007, 19:48
Oj ale lepiej jak ktoś jest niesmiały niż zbyt pewny siebie... takie przynajmniej jest moje zdanie jeżeli ktos jest niesmiały i innej osobie to się nie podoba to nikt nie każe jej się zadawać z Tą osobą x)
Ja to wiem
Moze cos Marto poradzisz ?
Po prostu z kumplami pogadać mogę, ale jak spotkam jakąś ładną dziewczynę to trudno mi zrobić krok. Nie podejdę i nie pogadam... nic. Co mam robic ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum