to sobie kup sztuczną cipke,przepraszam za brzydkie wyrażenie sie hmmm wydaje mi sie że twoj pomysl jest wrecz beznadziejny,jesli chcesz przezyc swój pierwszy raz z prostytutką to gratuluje pomyslowości ;/ zastanów sie jeszcze nad tym
Imię: Monika
Wysłany: 10-08-2007, 19:44
BANICASE napisał/a:
Jak myślicie czy w takim przypadku warto skorzystać z usług prostytutki?
Daruj sobie człowieku, czyżbyś aż tak nisko upadł.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Znak zodiaku:
BANICASE
Wysłany: 10-08-2007, 23:31
caessa napisał/a:
to sobie znajdź dziewczynę.
Myślisz że nie próbowałem sobie znaleźć dziewczyny? Nadal próbuje i bardzo chciałbym znaleźć sobie drugą połowę ale niestety tego szczęścia nie mam i nie zapowiada się narazie żeby było
Wysłany: 11-08-2007, 01:38
BANICASE napisał/a:
Myślisz że nie próbowałem sobie znaleźć dziewczyny?
nic dziwnego ze ci nie wyszlo skoro nie mozesz nawet sam zdecydowac czy isc do burdelu czy nie tylko musisz pytac obcych ludzi na forum wez sie w garsc i idz na podryw zamiast tracic wzrok przed komputerem
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: Anna
Wysłany: 11-08-2007, 08:47
BANICASE napisał/a:
czasami niestety jest tak, że popęd jest silniejszy niż rozum
i tu jest Twój problem
a dla prostytutki jesteś nikim. seks jest piękny i prawdziwie przyjemny, jeśli robi się to z osobą, którą się kocha.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Znak zodiaku:
BANICASE
Wysłany: 11-08-2007, 10:57
**MJ** napisał/a:
nic dziwnego ze ci nie wyszlo skoro nie mozesz nawet sam zdecydowac czy isc do burdelu czy nie tylko musisz pytac obcych ludzi na forum
Nie wiem jak to określić ale w pewnym sensie chcę porady, upewnić się, więc postanowiłem napisać o tym na forum, co mam prosić o poradę rodziców?
**MJ** napisał/a:
wez sie w garsc i idz na podryw
Heh a myślisz że co robie od kilku dobrych lat? Ile razy się zakochiwałem ale niestety bez odwzajemnienia.... Jestem z dobrej rodziny, nie jestem jakiś pierwszy lepszy brudny dupek, więc czemu szczęście nei chce się do mnie uśmiechnąć? Ja już się poprostu załamuje... A popęd przyciąga przeróżne myśli do głowy...
Heh a myślisz że co robie od kilku dobrych lat? Ile razy się zakochiwałem ale niestety bez odwzajemnienia.... Jestem z dobrej rodziny, nie jestem jakiś pierwszy lepszy brudny dupek, więc czemu szczęście nei chce się do mnie uśmiechnąć? Ja już się po prostu załamuje... A popęd przyciąga przeróżne myśli do głowy...
Weź się w garść i dorośnij.
_________________ Z powodu braku weny użytkownika, podpisu nie ma.
Imię: Anna
Wysłany: 11-08-2007, 11:02
BANICASE napisał/a:
nie jestem jakiś pierwszy lepszy brudny dupek
może masz zbyt wysokie mniemanie o sobie?
powstrzymaj ten swój popęd, bo nie wiadomo, gdzie Cię on zaprowadzi
jak nie do burdelu, to pewnie będziesz odstraszał panny zbyt mocno i zbyt szybko tego chcąc
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
BANICASE, nie załamuj się. skro chcesz szukać to znajdziesz.postaraj się jeszcze trochę utrzymać popęd na wodzy. wyjdź do ludzi, może już za rogiem stoi miłość Twojego życia?
matko, so romantic, bleh.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
BANICASE- chyba powienieneś sobie odpuścić. Jeśli nareszcie trafisz na swoją "połówkę" możesz tego później bardzo żałować... W takich sprawach trzeba być cierpliwym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum