Hmm czemu nie, calkiem fajny pomysl. Tez zauwazylam, ze ostatnio obraczki sa bardzo modne. Ja jak narazie nie wymienilam sie obraczkami z nikim, chyba nie ten czas jeszcze ale podoba mi sie to jak najbardziej.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
hmm ja sie zaobraczkowałam z moim "mężem" przedwczoraj ,nie jest to nic złego wg.mnie i duzo ludzi nosi obraczki.......
a przynajmniej to odstrasza panny od mojego chłopaka
E tam. Nieprawda. Czasami dziewczyny nie widzą czegoś takiego jak obrączka, albo myślą, że koleś nosi ją ot tak sobie. Oczywiście zdażają się i takie, które wiedzą, że to obrączka od dziewczyny, ale ich to nie obchodzi.
kleopatra2 napisał/a:
E tam. Nieprawda. Czasami dziewczyny nie widzą czegoś takiego jak obrączka, albo myślą, że koleś nosi ją ot tak sobie. Oczywiście zdażają się i takie, które wiedzą, że to obrączka od dziewczyny, ale ich to nie obchodzi.
no wiem ale lepsze to niż nic
Caroolynka napisał/a:
jak gdzieś wyjdzie to żeby nie odstraszać pannic może zdjąć obrączkę
hmmm ufam mu na tyle że wierze ze tego nie zrobi ,a pozatym ona jest bardzo ciasna i ma trudności ze sciaganiem jej
ja podchodzę do takich pamiątek bez większego entuzjazmu, ale też nie uważam, że to głupi pomysł. Sama dostałam taką obrączkę od swojego eks i zawsze chętnie ja nosiłam, tzn. dalej czasami ja zakładam, bo jest ładna, ale przez pierwsze tygodnie po rozstaniu nie mogłam w ogóle na nią patrzec.Lepsza bransoletka, pierścionek, łańcuszek niż dziara(biedna Asia )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum