BANICASE
Wysłany: 10-08-2007, 11:22 Seks z prostytutką...
Tak na początek to witam wszystkich serdecznie, jestem nowy
A więc do rzeczy. Mam 19 lat i przyznam szczerze w ostatnich miesiącach mam niesamowitą ochotę na seks. Problem w tym, że nigdy tego jeszcze nie robiłem i w dodatku nie znalazłem jeszcze swojej drugiej połówki. Jak myślicie czy w takim przypadku warto skorzystać z usług prostytutki? Czy mogę się spodziewać jakiś niebezpieczeństw? Piszę to na serio więc proszę o szczere odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Wysłany: 10-08-2007, 11:37 Re: Seks z prostytutką...
BANICASE napisał/a:
Jak myślicie czy w takim przypadku warto skorzystać z usług prostytutki? Czy mogę się spodziewać jakiś niebezpieczeństw?
To zależy z czyich usług skorzystasz. Przydrożne panie na 90% mają jakiegoś syfa, a gumka nigdy nie daje 100% pewności. Takie 'elitarne' dziwki na pewno są zdrowsze, bo i klientela inna, ale czy Cię stać? Nie szkoda Ci kasy? Przecież na wiejskich dyskotekach co drugą będziesz mógł przelecieć.
I zadaj sobie pytanie czy warto? Jak znajdziesz tę swoją "drugą połówkę" i spyta z kim przeżyłeś swój pierwszy raz? Powiesz prawdę, czy będziesz kłamał? I jedna i druga opcja będzie żałosna. Jakbym się dowiedziała, że mój facet korzystał z usług pań do towarzystwa nie zareagowałabym pozytywnie ^^ Może warto jednak jeszcze trochę poczekać na właściwą dziewczynę?
Imię: Agatka
Wysłany: 10-08-2007, 13:06
Cała tajemnica dobrego seksu polega na tym żeby to nie popęd wziął górę nad umysłem i sercem a serce i umysł nad popędem.Więc poczekaj , ale jak już zdecydowanie uznasz że nie możesz wytrzymać to kup sobie prezerwatywy żeby choroby wenerycznej nie złapać .
_________________ I'm your Venus, I'm your fire ,at your desire
w pierwszym poscie zrobic taaaaaki blad!!! nie ladnie
BANICASE napisał/a:
Jak myślicie czy w takim przypadku warto skorzystać z usług prostytutki?
generalnie to nie jestem toerancyjna dla takich dziewczyn.Prostytucja to szmaciarstwo itd itp.
zrobisz jak chcesz.. ale lepiej chyba ten pierwszy raz przezyc z kims wyjatkowym,tego wartym.Niz z kims kto sie tym zajmuje na codzien i z kims kto tylko bd udawal rozkosz i przyjemnosc..nie wiem..ale wydaje mi sie ze to nie ejst dobry pomysl..
BANICASE napisał/a:
Czy mogę się spodziewać jakiś niebezpieczeństw?
tak..roznych chorob.
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Wysłany: 10-08-2007, 14:39
diva-licious napisał/a:
generalnie to nie jestem toerancyjna dla takich dziewczyn.Prostytucja to szmaciarstwo itd itp.
nie jestem tolerancyjna wobec facetów korzystających z ich usług. Jak dla mnie jest to forma gwałtu za przyzwoleniem, jeśli może w ogóle cos takiego istnieć
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
nie jestem tolerancyjna wobec facetów korzystających z ich usług. Jak dla mnie jest to forma gwałtu za przyzwoleniem, jeśli może w ogóle cos takiego istnieć
zgodze sie...
najlepsze usprawiedliwienie dla prostytucji jest stwierdzenie ze one "Tak zarabiaja na zycie.." pfffff....... gdyby chcialy wziely by sie do normalnej roboty,zrobily by to gdyby mialy choc troche dumy,honoru i szacunku dla samej siebie... a facet ktory z takich uslug korzysta traktuje JE jak szmaty itd..ja bym sobie na takie cos nie pozwolila.Wolala bym umrzec z glodu niz dopuscic sie czegos takiego.
co w tym fajnego ze kazdy widzi w tobie dziewczyne na pare numerkow??
ZAKOCHANA PO USZY.
jak dla mnie to trochę poniżające.
chcesz aby kiedyś ktoś Ci zarzucił, ze jesteś tak beznadziejny, ze za pierwszym razem musiałeś sobie kupić kobietę bo nikt Cię nie chciał?
nie rób z siebie frajera.
ale jak musisz... to się dobrze zabezpiecz.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Znak zodiaku:
BANICASE
Wysłany: 10-08-2007, 16:13
caessa napisał/a:
ale jak musisz... to się dobrze zabezpiecz.
Hmm, trudno mi teraz cokolwiek obiecać..... Wiem, że bede wtedy frajerem, ale czasami niestety jest tak, że popęd jest silniejszy niż rozum. W sumie już nie wiem co by było gorsze, czy zrobienie bachora czy zarażenie się jakimś syfem... Ale załóżmy ze jeśli bym się już tego dopuścił to w jaki sposób się zapezpieczyć? prezerwatywa nie jest przecież stu procentowym zabezpieczeniem...
heh ale to nie my przespimy sie z dzi*** tylko ty..wiec nam obiecywac niczego nie musisz..bo szczerze wali mnie to czy to zrobisz z nia czy nie.Wyrazilam juz swoje zdanie na ten temat
BANICASE napisał/a:
Wiem, że bede wtedy frajerem
fakt.
BANICASE napisał/a:
popęd jest silniejszy niż rozum
to kup sobie jakis "swierszczyk" zamknij sie w toalecie i rozladuj napiecie... proste
ale tak serio to to bd bardzo niemadre posuniecie z twojej srony..
ZAKOCHANA PO USZY.
fakt.
BANICASE napisał/a:
popęd jest silniejszy niż rozum
to kup sobie jakis "swierszczyk" zamknij sie w toalecie i rozladuj napiecie... proste
dokładnie.
BANICASE napisał/a:
W sumie już nie wiem co by było gorsze, czy zrobienie bachora czy zarażenie się jakimś syfem... Ale załóżmy ze jeśli bym się już tego dopuścił to w jaki sposób się zapezpieczyć? prezerwatywa nie jest przecież stu procentowym zabezpieczeniem...
sama prostytutka chyba się już o to zatroszczy, żebyś jej dzieciaka nie zrobił.
a co do syfów. przed tym chroni tylko prezerwatywa.
ale tak szczerze to fu! obrzydliwe.
ja nie wiem czemu faceci chcą dotykać i być dotykanym przez takie "brudne ciała suk"
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Michał
Wysłany: 10-08-2007, 17:02
caessa napisał/a:
a co do syfów. przed tym chroni tylko prezerwatywa.
Chyba że wcześniej przepłukasz ją jakimś Kretem albo Domestosem ;p
A tak na poważnie to gdybym miał czekać te kilka lat jeszcze na ten pierwszy raz lub jakbym miał zrobić to z prostytutką, to wybrałbym to pierwsze.
Jak poprzednicy/czki pisały, że jeszcze jest ręka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum