Cześć, jestem Rafał i mam takie pytanie... Mam problem od kilku miesięcy... Zauważyłem, że włosy u moich kolegów rosną pod pachami i na nogach a mi rośnie, ale bardzo mało - prawie tego nie widac. Mam 15 lat i nie wiem co z tym mam zrobic... Moze najpierw sobie wydepiluje nogi i wtedy szybciej beda rosnac? Prosze o pomoc!
Cześć, jestem Rafał i mam takie pytanie... Mam problem od kilku miesięcy... Zauważyłem, że włosy u moich kolegów rosną pod pachami i na nogach a mi rośnie, ale bardzo mało - prawie tego nie widac. Mam 15 lat i nie wiem co z tym mam zrobic... Moze najpierw sobie wydepiluje nogi i wtedy szybciej beda rosnac? Prosze o pomoc!
nie martw sie bedzie dobrze urosną
nie depiluj
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
blond włosy... no ale kiedy mniej wiecej oni mi urosną ? są jakieś odżywki do tego albo jakiś sposób żeby urosły?
Chłopak daj spokój. No idź sie wydepiluj później zarośniesz jak małpa a jeszcze Cię będą od geja wyzywać jak nogi ogolisz Poczekaj nie śpiesz się wszystko w swoim czasie. Nie wyprzedzaj matki natury
GlObUdolar, mam kolegę, który ma 16 lat a owłosienie na łydkach jak niemowlę. Ciesz się, że cokolwiek Ci tam rośnie. Na owłosienie jeszcze masz czas, nie przejmuj się.
GlObUdolar, Boze.... nie rob afery..to nie jest zaden problem dopiero zaczynasz dojrzewac,dorastac.. z biegiem czasu zauwazysz znaczniejsze zmiany w swoim organizmie..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Imię: Anna
Wysłany: 08-08-2007, 13:49
No jasne, jeszcze Cię zaczną potem denerwować te włosy, uważaj
Na pewno nie depiluj nic sobie, bo, tak jak powiedział master_snake, jeśli ktoś to zauważy, możesz się spodziewać głupich docinków, poza tym naprawdę nie wiadomo co Ci potem wyrośnie O_O
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum