ja sobie dzis pościagam troche tego
i wtedy sie wypowiem;)
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 03-08-2007, 13:31
Cytat:
Co sądzicie o takiej odmianie muzyki jak NOISE
Ojj musiałabym być nieźle zdołowana, żeby słuchać czegoś takiego. Wiecie, co mi się przypomniało jak przesłuchiwałam polecane linki? - Opera /Teatr Juliusza Słowackiego w Krakowie/, a właściwie przygotowania do spektaklu operowego. Cała orkiestra ćwiczyła swoje instrumenty. To było okropne żympolenie..
Ale na pocieszenie, powiem że nie jest to- chyba - tak straszne jak metal.
Pierwszy raz stykam się z czymś takim i mnie po prostu powaliło, ta muzyka daje mnóstwo do myślenia, dlatego też mi nie podchodzi xD. poza tym moje uszy przyzwyczająone sa do płynnych przejść dzwieku a nie do takich chaotycznych skoków wiec jak na razie to co usłyszałem z tego gatunku powinno mi wystarczyć na jakieś 10 lat xD
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Pierwszy raz stykam się z czymś takim i mnie po prostu powaliło, ta muzyka daje mnóstwo do myślenia, dlatego też mi nie podchodzi xD. poza tym moje uszy przyzwyczająone sa do płynnych przejść dzwieku a nie do takich chaotycznych skoków wiec jak na razie to co usłyszałem z tego gatunku powinno mi wystarczyć na jakieś 10 lat xD
oj tam nie przesadzaj, po prostu jest to muzyka dla wrazliwych
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum