A czy sex polega tylko na wchodzeniu i wychodzeniu? 0.o
Może jakiś miły wstęp? Tak, żeby błagała Cię o litość i finisz. ;p
Od czasu do czasu mógłbyś się wysilić i przeciągnąć trochę dłużej niż 30 min.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Imię: P jak Poison
Wysłany: 14-07-2007, 17:17
Zależy od faceta, niektórzy mają problem z przedwczesnym wytryskiem i nie mogą wytrzymać 10 min. Mnie na szczęście nie dotyczą takie problemy.
Max tak ok. godzinka.
Wysłany: 14-07-2007, 19:10
Aorie napisał/a:
Przedwczesny wytrysk to spoooooooro miej niż 10 minut.
Wiem, niektórzy wystarczy, że dotkną dziewczynę "tam" i już jest "po", dałem tylko przykład.
Aorie napisał/a:
10 minut na początku życia seksualnego jest normą
Ja nie miałem takich problemów.
Wysłany: 04-08-2007, 12:33
U nas to zależy ile mamy energii i od różnych innych względów, ale ogólnie to jest najczęściej spontaniczne, czy wyjdzie godzina, czy dziesięć minut. Tak i tak jest przyjemnie, ale oboje wolimy jak jest dłuuuugo
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum