kiedyś wierzyłam ze spotkalam ideał.. oczy oczy otworzyły mi sie po 17 miesiącach...
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
nie ma ideałów raczej... Każdy ma jakieś wady, najważniejsze żeby nam one nie przeszkadzały i choć wtedy to i tak nie ideał to naprawdę super chłopak/dziewczyna.
Wysłany: 02-08-2007, 23:02
yoasia00 napisał/a:
Poznaliscie kiedyś kogos przy kim mieliscie wrazenie ze ten ktos nie posiada wad i jest ideałem stworzonym dla Was? warto uzbroic się w cierpliwosc i czekac na księcia z bajki?
Na początku ' miłości' zawsze ta druga osoba ujest dla nas idealna, poźniej po jakimś czasie , pokazuję sie wady ...
Na początku ' miłości' zawsze ta druga osoba ujest dla nas idealna, poźniej po jakimś czasie , pokazuję sie wady ...
no tak
a czasem ludzie są tak zaslepieni ze nie chcą ujrzeć ich wad...
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
każdy z nas ma wady..
więc jak moze być idealny?
ideały o można sobie w bajkach szukać...
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
kamasutra napisał/a:
każdy z nas ma wady..
więc jak moze być idealny?
Pisałem już wcześniej o tym.
nie wiem mam choelrna skleroze
i pisałeś ze jesteś idelany
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Wysłany: 05-08-2007, 09:38
Nie ma ideałów.
One istnieją jedynie w naszej wyobraźni xP (Zaczynam gadać jak pani profesor ze szkoły xP)
Gdy ja się zakochałam, od razu widziałam jego wady. Ale mi one nie przeszkadzają.
_________________ Thanks for the memories
Thanks for the memories
See, he tastes like you
Only sweeter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum