Wysłany: 03-08-2007, 09:24 Re: Co sadzicie o Le parcour??
Szopen napisał/a:
Bo wedlug mnie to zwykle malpy
Właśnie, tylko łażą po tych trzepakach, barierkach, a ja nie wiem co im to daję.
Szczerze wolałbym Yamakashi, czy jakoś tak, nie wiem jak to się nazywa, ale przydaję się w uciekaniu od kogoś.
_________________ Z powodu braku weny użytkownika, podpisu nie ma.
Ostatnio to zrobiło się strasznie modne i aż mnie mdli na widok bandy dwudziestu siedmioletnich chłopców, którzy przeskakują przez barierki pod moim balkonem. Cały dzień to samo. Ewentualnie czasem urozmaicają to wskokiem na ławkę . Ci co lepsi potrafią potem jeszcze przeskoczyć żywopłot.
Nie porównuj amatorów i zawodowców, piłka nożna też nie jest tak efektowna w wykonaniu siedmioletnich dzieci. Tak samo jest z Le Parcour.
To to samo dla twej wiadomości. Le parkour z franc. oznacza "wolny bieg". Chodzi w tym o to że cały czas biegniesz przed siebie i nie wazne jaka to jest przeszkoda blok itp. Może ktoś oglądł 13 dzielnice? W nim gra taki charakterystyczny ziomek David Belle. to on rozpoczął ten sport!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum