Male_serduszko to Ty nie wiesz ze faceci maja gorsza synchronizacje ruchow oni sa bardzo zdolni i dla nich wszytsko jest mozliwe przeciez to nawet w tancu widac
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 07-08-2005, 19:38
Odruch bezwarunkowy gdy sie przechylam do tylu to rolki do przodu a ja zaliczam tylkiem glebe + ewentualnie 1-2 metry jazdy tylkiem po ziemi. TO NAPRAWDĘ BOLI
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
nauczyłam się jeździć na rolkach jak miałam chyba<myśli>7 lat. jezdzę do teraz.kiedyś kolega uczył mi kilku tricków.nawet mi wychodziły,do czasu kiedy skręciłam sobie nadgarstek więcej nie próbowałam. wolę jednak tradycyjna jazdę.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 28-07-2007, 14:28
Wrotki a rolki, zwał jak zwał. Nie dziękuję! Kiedyś chciałam się nauczyć, ale miałam dość po twardych lądowaniach na asfalcie.. ja dziękuję. To nie dla mnie.
Wrotki a rolki, zwał jak zwał. Nie dziękuję! Kiedyś chciałam się nauczyć, ale miałam dość po twardych lądowaniach na asfalcie.. ja dziękuję. To nie dla mnie.
to jest sport ekstremalny hyhy
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 30-07-2007, 11:54
zdecydowanie rolki
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum