Mam wielką prośbę . Jeśli ktoś zna tytuł i wykonawcę piosenki z najnowszej reklamy Passata o tej (trzeba kliknąć na miniaturę obrazka pod napisem Videos, żeby piosenka się załączyła) to baaardzo proszę o napisanie tego tutaj, bo ja wszędzie szukam i znaleźć nie mogę. Nawet na stronie reklamy.tv niewiele się dowiedziałam -.-, a bardzo podoba mi się ten utworek.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
A czy ktoś wie co za piosenka jest w tle reklamy fiata bravo?? Jeśli tak to proszę o pomoc i będę wdzięczna za rozwiązanie mojego trochę skomplikowanego problemu...
Pozdrówka for all
A czy ktoś wie co za piosenka jest w tle reklamy fiata bravo?? Jeśli tak to proszę o pomoc i będę wdzięczna za rozwiązanie mojego trochę skomplikowanego problemu...
Pozdrówka for all
Poszukuje tytułu teledysku gdzie śpiewa taki czarny gość na plaży i jest tam kilka lasek w bikini, piosenka jest wyróżniająca się , wesoła i ma super refren facet ma zajebisty głos ! Jak ktoś zna tytuł niech napisze bo przeszukałam juz tyle stron z teledyskami i nigdzie niemogę go znaleźć a widziałam go raz na vivie i nie pamiętam tytułu
Znowu się pojawiam. Tym razem muzyka klubowa , coś w stylu electro hause . Koleś śpiewa w refrenie I'm dreaming so high , coś tam coś tam i ciągle to so high sie powtarza. Ostatnio słyszałam to w radiu , chyba to była eska , ale na listach przebojów tego nie znalazłam . Jak ktoś kojarz to byłabym wdzięczna za tytuł . pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum