Wolny czas? Różnie i różniasto . Chyba najwięcej wolnego czasu spędzam przy kompie (zaczyna się ), ale ktoś mi powie że to wcale nie jest odpoczynek bo np. ucze się jak coś nowego zrobić na mojej maszynie :roll: ,ale to naprawdę jest odpoczynek (admin napewno się zgodzi - w szczególności po poście o programowaniu )). Czasem spędzam czas ze znajomymi, ale raczej gadam z nimi na gg . Najbardziej lubię wyjść sobie na spokojny spacerek niedaleko sklepu - szczególnie gdy mam pełny portfel ...
Wysłany: 24-02-2004, 15:57
ja tez lubie spędzać czas przy kompie... prawie cały czas mam go właczonego :D:D, ale jednak bardziej wolę kontakty z ludĽmi nio wiecie real... zawsze się zrobi jakieś głupoty i póĽniej z tego można lać :P:P a jak nie mam już kompletnie czego robić (często) np. przy odrabianiu lekcji to muza idzie w ruch :P
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
Teraz mając ferie większość czasu spędzam przy kompie, na dodatek uczęszczam do budy (9:00 - 11:00) na kółko informatyczne - tam gram tylko w gry z kumplami.
Po południu chodze na lodowisko z 2h i czasem pod blokiem wystajemy do póżna z kumplami.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Muszę Cię troszeczkę Nokiooo wyprowadzić z błędu - dostać sie na studia to nie sukces - ukończyć je to jest naprewdę wielki sukces.
Ze 100% przyjętych na studia, ok. 20-30% je kończy
życzę powodzenia w kuciu a efekty będ±
hmmm to macie fajne procenty na polibudzie takich nie ma :F
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum