Wysłany: 18-07-2007, 22:17
Ja kiedys strasznie chcialam byc harcerka bo mi sie podobal stroj harcerki i te skarpetki, mundurek
Poszlam na jedna zbiorke i spiewalismy jakies glupie piosenki i wywolywalismy duchy.
Na tym skonczyla si emoja przygoda z harcerstwem.
Ale czasami jak tak patrze na znajomych harcerzy jak jezdza sobie na rajdy jakies, organizuja ogniska czy cos to zaluje ze nie wytrwalam dluzej.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Poszlam na jedna zbiorke i spiewalismy jakies glupie piosenki i wywolywalismy duchy.
czy to oby na pewno było harcerstwo a nie jakieś satanistyczne zebranie? ja należę do harcerstwa od 5 lat, ale od pójścia do gimnazjum mam na to mniej czasu, chodzę wtedy kiedy mogę no i oczywiście biorę udział we wszelkich rajdach, obozach i grach terenowych a także w zbiórkach pieniędzy na WOŚP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum