Gdy się ma zapalenie pochwy i leczy rożnymi maściami z apteki
A skąd wiesz, że masz zapalenie pochwy, przecież to musi stwierdzić lekarz !
Tego nie leczy się rok, takie schorzenie leczy się również antybiotykiem i kuracja może trwać najwyżej tydzień.
Widze dziewczyno, że masz naprawdę jakiś kłopot. Udaj się do lekarza, nie próbuj nic sama zdziałać.
Imię: Michał
Wysłany: 16-07-2007, 00:57
Nie jestem kobietą, ale z tego co wiem to lepiej tyle nie zwlekać. Conajmniej raz na rok to się powinno chyba na normalne kontrole chodzić(o ile nie częściej), będąc zdrowym, jeżeli dochodzi jakiś obrzęk to zdecydowanie częściej. Lepiej żeby ktoś kto się zna na rzeczy(lekarz:D) miał kontrolę nad tym czy wszystko się goi dobrze etc
O tym samym pomyślałam. Gwarantuję Ci, że lepszą wiedzę w tych sprawach ma lekarz.
Nikt Cie nie zje, jeśli pójdziesz tam ze swoim problemem.
Lekarstwa też powinien przepisać specjalista.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 17-07-2007, 10:15
Wiolus92 już chyba dawno na forum nie był tak nie odpowiedzialnej osoby jak Ty. Jeżeli chcesz mieć jakieś zakażenie itp. (jeżeli już nie masz) to idź czym prędzej do ginekologa.
leczyłam się jakimiś globulkami docipnymi przez 7 dni
potem jeszcze łykałam na odbudowę flory lacibios femina
aha, i maść jeszcze miałam do smarowania coś na p.. (chyba pimafucin)
wiolus92 napisał/a:
Gdy sie ma zapelenie pochwy i leczy roznymi masciami z apteki itd i przez rok sie nie pojdzie do ginekologa to stanie sie cos?
podobno nieleczone stany zapalne mogą spowodować niepłodność, nadżerki, ciężkie zapalenia przydatków i takie tam, więc lepiej idź do ginekologa
poza tym zakażenia mogą być różne: bakteryjne, grzybicze, pierwotniakowe... a takie maści bez recepty z apteki to mogą nie działać na wszystko...
_________________ "To kim jestes jest nieskonczenie wazniejsze od tego co posiadasz..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum