Imię: Marek
Wysłany: 14-07-2007, 23:29
:D:D ja tam wole jak dziewczyny bieraja sie na sportowo i trosze w tym stylu skate ;ppp , mundurki dodziewczynniepasuja wyglada to jak by sie polska cofała w czasie ;PP ale ogulnie nienazekam na szkołe, duzo wagauje zadko w szkole jestem , a na ocenki nienazekam choc Romek by mogł wpasc na pomysł ze np elektronik by niemial biologii geografii itp poco to komu jak sie kształci w innym kierunku niech to jest w LO a nie technikum czy zawpodówie
Romek by mogł wpasc na pomysł ze np elektronik by niemial biologii geografii itp poco to komu jak sie kształci w innym kierunku niech to jest w LO a nie technikum czy zawpodówie
masz racje!
ja powinnam miec zawodowe a w zawodzie ekonomisty nie przyda mi się chemia ;D
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Imię: Marek
Wysłany: 16-07-2007, 08:55
Mi w tym roku odpadła fizyka biologia chemia historia PO geografia kilka kierunkowych, ale miec 40 godzin tygodniowo to niejest zadobrze a jak by były same kierunkowedo tego matematyka polski jezyk obcy to było by gitarowo przynajmniej były by wyzsze poziomy kształcenia zxawodowego , bo mi sie biologia i reszta tyc badziewii wogule nieprzyda. Ale romek jest tak bystry ze by jeszcze wszystkim dołozył przedmiotów , a jak by tak zrobił ze przedmioty według zawodow było by luzno i moze by zyskał minimalnie lepsza reputacje
mii została fizyka, i historia, dojda mi zawodowe prawo i wos
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Wysłany: 17-07-2007, 14:21
Moja szkola tez raczej nie przypomina tamtej ze szkoly zlamanych serc. Ludzie tez raczej nie ubieraja sie takjak tam, ale moze to dlatego, ze jak twierdzi strona FILMWEB.pl jest to dosc stary film, wiec nie ma sie co dziwic. Nie ma tez u mnie takiegopsychologa, ktory zajmowalby sie sprawami uczniow, sama nie mieszkam w jakiejs dziurze ze wspollokatorami.
Nie, zdecydowanie sie rozni.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum