Nie ma wierszy ZA smutnych. Niektóre zasmucają a inne wprawiają o płacz.
Ostatnio czytałam jeden wiersz na portalu "Nie płacz".. i łezki mi się w oczkach pojawiły.. B. Piękny był.
hm.. moze i w sumie ja kiedyś o smierci nawet pisałam...
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Znak zodiaku:
Bąbelek [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2007, 12:49
Ja nie piszę, ale lubię czytać.
Kamasutra, nie podobają mi się twoje wiersze, grafomaństwo.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 15-07-2007, 17:03
Ja nie piszę.
Nie chcę nowego tematu zakładać, dlatego spytam się tutaj, ponieważ moje pytanie odnosi się do wierszy.
Czy czytacie wiersze czy raczej to już wyszło z "mody"? Przeważnie jak ktoś poleca na forum książki to są to opowiadania itp. a co z wierszami? Nie przemawiają do was one?
Ja najbardziej lubię czytać wiersze o miłości. A Wy co na ten temat uważacie?
Wysłany: 15-07-2007, 18:58
Poison napisał/a:
Czy czytacie wiersze czy raczej to już wyszło z "mody"? Przeważnie jak ktoś poleca na forum książki to są to opowiadania itp. a co z wierszami? Nie przemawiają do was one?
Pewnie że czytam! Ja czytam dużo wierszy w zależności od czasu i humoru.
Poison napisał/a:
Jak są dobrze napisane to można się rozpłynąć . Też lubię o miłości najbardziej.
Uwielbiam wiersze. Wariuję na punkcie Poświatowskiej
ania543 napisał/a:
Każdy wiersz jest z serca. Tylko jedne są bardziej przemyślane a inne mniej.
Nie każdy. Niektóre są tylko niby z serca. By napisać wiersz z serca trzeba się naturdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum