Wysłany: 06-07-2007, 16:53 Brak rozrywki w malym mieście
Od kilku dni w moim malutkim miasteczku cały czas pada deszcz, a są wakacje to niesprawiedliwe totalna porażka:((((((((( i co tu robić ? Kina, basenu nie ma są tylko 2 pizzerie i tyle, zero rozrywki piszę głównie do tych którzy mieszkają w takich małych miejscowościach jak ja (nie wsiach:D) Powiedzcie mi co robicie jak jest taka pogoda >? Bo ja oglądam filmy i tyle Pozdro all:)
poprawiłam błędy i nazwę tematu, następnym razem pisz normalną czcionką
MJ
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Co prawda nie mieszkam na wsi, ale w małym miasteczku. Cóż.. kino niby u mnie działa, ale ja uwielbiam siedzieć w domu, więc dla mnie to bez znaczenia. Proponuję czytanie książek, może próba napisania własnej, szydełkowanie, robienie bransoletek i innych cudeniek z muliny, pisanie na forum. ;p Zaproś koleżanki, może jakiś babski wieczór czy coś..
Dokładnie tak jak u mnie.
Nie narzekam, bo ja sie prawie nigdy nie nudzę.
Poczytaj książki albo poucz się czegoś, przynajmniej jakos spozytkujesz ten czas.
Ja chodzę ze znajomymi na grilla (na działki warzywne:P). Nawet jak leje Nie ma to jak stać nad grillem z parasolką:D
Ale u mnie jest trochę więcej rozrywek niż u Ciebie. Mamy jeden (hoho) klub (i dużo dyskotek w okolicznych wsiach ;p), bilarda, kręgle (nigdy nie grałam, bo za drogo), kino (do którego nikt nie chodzi, a filmy są wyświetlane z opóźnieniem).
Szkoda, że pogoda jest brzydka, bo ile można jeść pizzę (knajpy też są), albo łazić na grilla (kawał drogi jest!)... Ja wyczekuję poprawy pogody. Będzie można nad jeziorko pojechać, albo po prostu poszlajać się wieczorkiem (i nie zdychać przy tym z zimna:P).
"Inteligentni ludzi się nie nudzą" Bardzo mądre słowa ale kto wypowiedział nie powiem bo nie pamiętam;p Jeśli chodzi o sposób na nudę... Spróbuj wyjść choćby w deszczu na spacer z parasolką z koleżankami? Ja na szczęście mam co robić i się zazwyczaj nie nudzę;p Jak nie siłownia to komputer ponieważ coś chcę na nim stworzyć (nie gram jak nie którzy bezmyślnie próbuje coś tworzyć...:):)) . Noc z koleżankami hmmm na pewno dobrze się zabawicie a przy tym "zbliżycie" do siebie;)
madziutka39 napisał/a:
ja mieszkam na wiosce i mam zajęcie
Chyba nie powiesz, że grabisz siano żartuję.
nie nie grabie siana, ani nie doje krów, ani nie karmie świń nic w tym rodzaju. Mieszkam bardziej w nowoczesnej wiosce, która nie posiada takich atrakcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum