Głównie takiej muzyki słucham. Stary dobry rock jest najlepszy.
Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Alice Cooper... cudeńka!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Stare ale jare :)Jasne, często sobie lubię posłuchać Pink floyd, Marillion,King Crimson,
Queen,Led Zeppelin,The Doors czy Janis Joplin. Mam tez duży sentyment do ery big
beatowej w Polsce- od Czerwonych Gitar aż po Niemena czy Anawę z Grechutą. To
dobrze pamiętać o swych korzeniach
Stare przeboje są naprawde fajne... U mnie w radiu czasami gości stacja Złote Przeboje... I sa to naprawde świetne kawałki, lepsze czasem od dzisiejszego umcy umcy
Bardzo lubię muzykę z tych lat. Często się ze znajomymi przy takiej muzyce bawię na różnych imprezach.
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum