Wysłany: 09-07-2007, 21:24 Czy większość dziewczyn do lat 18 nie sią dojrzałe?
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma. Mi żaden związek nie wyszedł z dziewczynami gdy jeszcze byłem nastolatkiem. Nie wiem czy tylko patrzyły na mój wygląd a nie na charakter. Może nie mam powodzenia u dziewczyn. Dziewczyny które już mają ponad 21 lat są na tyle dojrzałe że już nie przekreślają danego chłopaka ze względu na wygląd, może też próbują dostrzec to co ma ,,w środku" i że nie obchodzą je to co powiedzą inni typu: ,,a nie mogłaś sobie fajniejszego chłopaka znaleźć..."?
jeśli ten temat kogoś wkurzy to sorki
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma.
Takie dziewczyny uważam za puste.
Myslę, że nie jest to większość, to razcej takie co lubia iśc sobie na dyskoteke i dobrze się zabawić.
Nie lubie takich osób.
Nie mam takich koleżanek.
hm stereotyp wiekowy... nie dopusc do tego by wiek był dla Ciebie jedynym kryterium oceny człowieka... człowiek człowiekowi nie równy... w wielu przypadkach wiek nie gra roli... kiedys trafisz na kogos odpowiedniego pozdrawiam
_________________ "Nie chce całego świata, chcę tylko Twoją połowę..."
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma. Mi żaden związek nie wyszedł z dziewczynami gdy jeszcze byłem nastolatkiem. Nie wiem czy tylko patrzyły na mój wygląd a nie na charakter. Może nie mam powodzenia u dziewczyn. Dziewczyny które już mają ponad 21 lat są na tyle dojrzałe że już nie przekreślają danego chłopaka ze względu na wygląd, może też próbują dostrzec to co ma ,,w środku" i że nie obchodzą je to co powiedzą inni typu: ,,a nie mogłaś sobie fajniejszego chłopaka znaleźć..."?
Wysłany: 10-07-2007, 17:25
Rajan napisał/a:
Ja w tym tekście nie wyczuwam kompleksów.
ja wyczuwam ^^
Rajan napisał/a:
ednak stwierdzam, że większość dziewczyn jest niedojrzała, można to tak ująć 'puste laski'.
chciałam zauważyć że dotyczy to nie tylko dziewczyn i niestety nie tylko przed osiemnastką. powerbass, czy naprawdę uważasz ze wraz z przekroczeniem magicznej bariery 18 czy tez 21 lat dziewczyna stanie się dojrzała i zdolna do dostrzezenia Twojego teoretycznie pięknego wnętrza? To nie zależy od wieku tylko od indywidualnych upodobań, charakteru, wizji związku idealnego etc.
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
chciałam zauważyć że dotyczy to nie tylko dziewczyn i niestety nie tylko przed osiemnastką. powerbass, czy naprawdę uważasz ze wraz z przekroczeniem magicznej bariery 18 czy tez 21 lat dziewczyna stanie się dojrzała i zdolna do dostrzezenia Twojego teoretycznie pięknego wnętrza? To nie zależy od wieku tylko od indywidualnych upodobań, charakteru, wizji związku idealnego etc.
No oczywiście. Dzień przed swoją 18 będę niedojrzała, a tuż po niej od razu dojrzeję O.o
Zapewne sporo takich jest, ale nie wszystkie i nie większość.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Czy większość dziewczyn do lat 18 patrzą tylko na wygląd, szukają jak najlepszej sztuki, np tylko po to aby się pokazać się koleżankom co za przystojnego mena ma.
malo znam takich..
teraz mam już 19 i chyba nigdy nie miałam takiego problemu.. bardziej problem bycia z kimś i szukaniem kogoś z kim będę... jak dla mnie faceci sa niedojrzali nawet mając 19 lat... ja takich spotkałam..
ale wątpie zeby granica wieku konczyła sie na 18 lat.. kazda dojrzewa inaczej ;P
_________________ Siedząc w wannie
spowiadam się pralce
z miłości do Ciebie.
nie mam wpływu na Twoje życie, ale nie mogę wykluczyć,że coś się stanie,że zmienisz zdanie..
jeśli tak będzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. jeśli kiedyś okaże się,że zmienisz decyzję - będę czekała..
Imię: Johanna
Wysłany: 12-07-2007, 15:50
Są ludzie i parapety.
Nawet po dwudziestce zdarzają się płytkie dziewczyny, dla których liczy się tylko piękna opalenizna z solarium i ciało napakowane mięśniami.
Smutne, ale prawdziwe...
Cóż, każdy dojrzewa w innym tempie.
Znam wiele takich pustych osób i wcale nie martwiłabym się tym, że nie wychodzą mi z nimi związki. Wręcz przeciwnie
Znam wiele takich pustych osób i wcale nie martwiłabym się tym, że nie wychodzą mi z nimi związki. Wręcz przeciwnie
to jest bardzo zabawne, jest wiele środowisk/grup społecznych, jedna z nich są takie blondi z solarium płytkie po kostki w wodzie:) i tacy mięśniacy z siłowni co tylko piguły techno alkohol bójki itp. te dwie grupy się przyciągają często wyglądem, ubiorem itp, nawet jak my obrzucamy tutaj ich błotem to i tak oni uważają że to My właśnie jesteśmy durni lalusie itp itp, to jest paradoks bo nie wiadomo kto z tych stron jest wporzo, jak dziewczyna w miniówie chodzi to ona ma własne koleżanki co ją akceptują i same tak wyglądają. nawet jak nazwiemy ją pustą blondyną to i tak ona nie uważa się za taką
postaram się wybaczyć.
generalizujesz, strasznie generalizujesz. jasne, ze są takie dziewczyny. ale wątpię, żeby ich pogląd zmienił się po przekroczeniu tej 18tki. to nie od wieku a od charakteru zależy.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum