Imię: Marek
Wysłany: 04-07-2007, 16:45 Czy wydaje sie wam ze wasza szkoła jest podobna do szkoły...
Czy wydaje sie wam ze wasza szkoła jest podobna do szkoły z filmu szkoła złamanych serc ( chodzi o ludzi o style ubierania i nauczycieli , ogólnnie o zyciu w szkole) ???
Zapene kazdy zna ten film , mam 18 lat i niewstydze sie tego ze ogladam ten flm , przynajmniej jest o zyciu , i prawdziwych sytuacjach, albo z jakim filmem sie wasza szkoła kojarzy...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3485 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 08-07-2007, 22:42
He, film kojarzę. Moja szkoła - pierwsze skojarzenie "Zoo" ;p a tak poważnie, to mieszkam w małym mieście, każdy każdego zna. Wkurza mnie to czasem, wolałabym być anonimowa. Zupełnie inaczej jest w duzych miastach, jak nauczyciel wystawia oceny to widzi tylko jakiś numer i oceny, a u mnie to przede wszystkim nazwisko.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 08-07-2007, 23:12
malinkaaa napisał/a:
jak nauczyciel wystawia oceny to widzi tylko jakiś numer i oceny, a u mnie to przede wszystkim nazwisko.
Tez raczej kojarzą uczniów. Niekoniecznie każdego dokładnie znają, ale przy wystawianiu ocen każą sie danej osobie pokazać, żeby wiedzieć kto to bo po nazwisku niekoniecznie wiedzą.
wiem tyle ze moja skzoła jets podobno najgorszą w miescie ;D
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Wysłany: 14-07-2007, 23:02
kamasutra, Niemartw sie moja tez , z niektórymi naczycielami jestesmy na Ty ale oceny wystawiaja według tego co potrafimy , lub jak chodzimy do szkoły:P , a mi przypomina bo co 2 jest łysy i kazdy ma swj sty , kazdemu zwisa to jak kto sie ubiera , to mi sie podoba
kamasutra, Niemartw sie moja tez , z niektórymi naczycielami jestesmy na Ty ale oceny wystawiaja według tego co potrafimy , lub jak chodzimy do szkoły:P , a mi przypomina bo co 2 jest łysy i kazdy ma swj sty , kazdemu zwisa to jak kto sie ubiera , to mi sie podoba
u mnie może nie az tak ale wkurza mnie czasem głupie gadanie że ona jets najgorsza
u nas jest mieszanka styli..
czasem myśle ze to dyskoteka:P po ubraniu niektórych lasek
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Wysłany: 14-07-2007, 23:13
Fakt czasami jestem nawet za mundurkami , mojej szkoły to niedotyczy , ale bezobrazy dla wszystkich ale jak wdze dziewczyne zleksza przy kosci której brzuch zwisa poza spodnie , i ma krótka bluzke to mi sie zygac chce , a mi by mundurek nieprzeszkadzał , choc wolałbym garniak , bo akurat w nim sie zle nieczuje
u nas mają je wprowadzić..
ale powatpiewam za duża licza uczniów
w tym LO, technika i zawodówki
Wysłany: 14-07-2007, 23:17
hehe u nas tez mieszanka szkół , ale jest git nawet przed szkoła mozemy palic tylko 3 nauczycieli nas pogania , ale jak nas jakis dorwie to sprzatamy teren szkoły a jest bardzo duzy xD
a nam zabrali boisko i wszyscy pala przed szkoła a tam już petów wokoło pełno...
co sie będą przejmować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum