Imię: karola
Wysłany: 27-10-2006, 17:30
Nie zawsze faceci nie okazują uczuć. W zasadzie zawsze trafiam na dość "wylewnych" facetów, a sama nie mówię o uczuciach... Poza tym uważam, że dużo lepsza jest świadomość, że facet kocha, czucie tego niż słuchanie wyznań. Czasami słowa są tylko słowami, a najmniejszy gest może przekazać wiele więcej....
_________________ ... gdy krótkim urwanym oddycha oddechem...
Mój chłopak bardzo rzadko mówi że mnie Kocha... Ale jak już powie to... Aż mnie dreszcze przechodzą... Poza tym czuję że mnie Kocha... Widzę to w Jego oczach, czuję to gdy mnie przytula i całuje w nosek czy policzki... Chociaż nie powiem... Czasem brakuje mi miłych słówek z Jego strony... Ale cóż...
_________________ "Ide sobie po łące szczęścia... "
na poczatku z moim chlopakiem to on za mna szalal latal i w ogle poznije wydawalo mi sie ze przestalo mu zalezec caly czas zadreczalam sie tym ale gdy bylam naprawde w bardzo zlej sytuacji to pokazal mi jak naprawde mnie kocha a teraz nie musi nic sie zmieniac po prostu nie moze byc lepiej:)
może dlatego że czasami nie wiedzą jak to zrobić właściwie - tak przynajmniej jest ze mną w każdym razie jak facet szczerze cię pokocha to zrobi dla ciebie wszystko
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Oj, generalizujesz;) Mój mężczyzna na ten przykład jest bardzo czuły:) Uwielbia się do mnie przytulać, obsypuje mnie milionem całusów. Mówi mi, że mu na mnie zależy, itd:) Cudo
Imię: P jak Poison
Wysłany: 10-07-2007, 13:51
Trudno siebie oceniać, ale uważam, że nie mam problemu z ukazywaniem mojej drugiej połówce jak ją bardzo kocham.
Wysłany: 10-07-2007, 15:38
Bo faceci tacy w końcu są, ale przecierz za to ich kochamy no nie ?
Zadko potrafią okazywać uczucia ....
Są zdania, że jak bedą okazywac więcej uczuć nie będą uchodzić za twardzieli tego nie chcą da się zrozumieć
Ale są wyjątki !
Mój boy zawsze mi mówi że mnie kocha najbardziej na świecie,
i że jestem jego cukiereczkiem
Są zdania, że jak bedą okazywac więcej uczuć nie będą uchodzić za twardzieli tego nie chcą da się zrozumieć
Kto Ci to powiedział? To nieprawda. Oni są po prostu mniej wylewni. Dziewczyny okazują uczucia rodzicom, przyjaciółkom [nie zawsze], a mężczyźni? Nie znam mężczyzny, który okazywałby uczucia swojemu przyjacielowi, co za tym idzie? Może nie okazuje uczuć, bo nie potrafi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum