Imiê: Lena
Do³±czy³: 04 Lip 2007 Posty: 8 Sk±d: Sdz
Wys³any: 05-07-2007, 14:31 Jak poznac,¿e wypowiedziane s³owo kocham jest szczere?
Jak mogê poznaæ, ¿e ch³opak który mówi mi, ¿e mnie kocha jest szczery skoro nie ufam ogólnie p³ci przeciwnej? (przez by³ego ch³opaka, który strasznie zarzeka³ siê ze mnie kocha po czym pó¼niej ze mn± zerwa³ bez konkretnego powodu)
Jak poznaæ, ¿e ch³opak mówi szczerze i, ¿e mu zau³¿my na mnie zale¿y????
_________________ "¯yj by ka¿dy twój dzieñ,nowym by³ wyzwaniem,wyznacza³ ci cel"
Imiê: Wooof
Wiek: 20 Do³±czy³: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Sk±d: z okolicy
Wys³any: 05-07-2007, 16:28
to zalezy od wielu czynnikow, od tonu, miejsca i wogole od jego zachowania.
_________________ Witam w rzeczywisto¶ci...
KOCHAM OLEÑKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
jak jeste¶ na maxa za¶lepiona ch³opakiem to nie bêdziesz wiedziala czy k³amie mówi±c kocham, nabierzesz dystansu do zwiazku to napewno uda Ci siê wyczuæ kiedy tak naprawde jemu na Tobie zale¿y, Masz byæ numer 1 w jego ¿yciu, je¶li nie jeste¶ to wiadomo.
To zale¿y od wielu czynników np. w jakiej sytuacji to mówi :)Mo¿na by te¿ powiedzieæ czy patrzy ci w oczy ,bo z oczu mo¿na chyba du¿o wyczytaæ.My¶lê tak¿e ,¿e trzeba to sprawdziæ czy mu zale¿y na Tobie i czy mówi szczerze.Wiem ,¿e my ch³opacy potrafimy to mówiæ tylko po to by sie zabawiæ lub zdobyc laske.. sam nie wiem... podobnie jak inni tutaj mówi±
_________________ Confessions on a dance floor... Doesn't have it!! NEXT...
Ewentualnie pod³±cz go do wykrywacza k³amstw - bêdziesz mieæ pewno¶æ.
_________________ Przez ¿ycie trzeba przej¶æ z godnym przymru¿eniem oka, daj±c tym samym ¶wiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznali¶my siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj±c nas na ten ¶wiat. Jan Stanis³aw Lec
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum