Oglądałam wszystkie trzy części i wg to jest kompletnie beznadziejne... W ogóle jedna wielka żenada... Ale ja ogólnie nie lubię takich płytkich filmów, wolę nieco ambitniejsze.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Znak zodiaku:
Monializa [Usunięty]
Wysłany: 07-07-2005, 10:25
Ja też ogladałam wszystkie mnie się podobały przynajmniej troszkę się pośmiałam, ale lubie bardziej "prawdziwe" horrory....
nie wiem czemu komedia musi być mądra, a sytuacje w komedi muszą być tak zrobione aby były mądre zarazem i śmieszne. Powiem że głupie filmy jak straszny film 1,2,3 czy też glupi i głupszy, Zew natury, Another movie są dla mnie komediami nie do przebicia. Są bardzo śmieszne bo są idiotycznie głupie. Najmniej podbała mi się 1 częśc strasznego filmu. Co ciekawe nie którym osobom wręcz przeciwnie I część była klasyką tego filmu. Wg mnie najfajniejsza i najśmieszniejsza była częśc druga:)
Ja oglądałam 2 i 3. obie cześci były super śmieszne. myslałam, ze padne ze śmiechu :grin: 2 jednak była troche za bardzo zboczona. Najpierw obejrzałam 3, więc potem wypożyczyłam 2 i oglądałam z rodzicami, bo myslałam, ze jest podobna do 3. Rodzice co chwilę na mnie patrzyli co ja za zboczony film wypozyczyłam :smile: . Filmy te świtnie nadaja sie na odreagowanie po cieżkim dniu w szkole, kiedy nie ma się siły mysleć :grin:
Macie rację, głupkowate komedie bywają śmieszne, bo czasem choćby nie wiem jak absurdalne były, nie da się chociaż nie uśmiechnąć. I takie filmy rzeczywiście są czasem potrzebne, żeby odreagować. Nie zawsze przecież ogląda się ambitniejsze kino.
Tyle że Straszny Film nie był śmieszny, nie był ani odrobinę zabawny. Był żenujący. I nie uważam aby zasługiwał nawet na temat tutaj, bo nie ma się co nad nim rozwodzić. Ale to tylko moje zdanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum