W kwesti uczuć? no,nie powiedziałbym z tego co widze to moje kolezanki,jak sie w kims nieszczesliwie zakochają,to ich trzyma rok,dwa...najdziwniejsze jest to,ze w tym czasie naprawde wielu ciekawszych,przystojniejszych chlopcow sie wokol nich kreci,stara o wzgledy,a te nic tylko patrza na tego swojego wybranego ktory ma je gdzies.
Co do tematu...to ja jestem za szkola,nie koniecznie wlasną klasą,z tego co wylapalem to sporo ciekawych ludzi chodzi u mnie na kola zainteresowan. Moze tez praca,plaza,impreza u wspolnych znajomych
_________________ '' Don't tell me what I can't to do! ''
Jonh Locke.
Ostatnio zmieniony przez Wiedźmikołaj 06-07-2007, 00:21, w całości zmieniany 2 razy
IMO to gdzie chodze z kim się koleguje to tak naprawde nie ukazuje tego kim jestem, jakim jestem typem
Może nie w pełni, ale częściowo. Jakaś dziewczyna-barbie nie będzie chodziła do biblioteki, muzeum i nie będzie się kolegowała z jakimś kujonem. Jeśli tak jest to nie jest to typowa barbie, albo ma niecne plany i tylko dlatego to robi.
Przecież nie zmuszasz się do niczego.. robisz to co chcesz, chodzisz gdzie chcesz. W te miejsce, które Ci odpowiadają. Więc analogicznie częściowo określa to Twoją osobowość.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Może nie w pełni, ale częściowo. Jakaś dziewczyna-barbie nie będzie chodziła do biblioteki, muzeum i nie będzie się kolegowała z jakimś kujonem. Jeśli tak jest to nie jest to typowa barbie, albo ma niecne plany i tylko dlatego to robi.
Przecież nie zmuszasz się do niczego.. robisz to co chcesz, chodzisz gdzie chcesz. W te miejsce, które Ci odpowiadają. Więc analogicznie częściowo określa to Twoją osobowość.
W pełni się z tym zgadzam.
Dziewczynę możesz poznać wszędzie, zależy tylko jakiej szukasz.
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum