Wysłany: 05-07-2007, 13:17 Najlepsze miejsce do poznania dziewczyny?
Ja myślałem że najlepszym miejscem na poznanie dziewczyny jest dyskoteka, lecz wiele osób uważa, że jest ono najgorszym miejsce. Według Was jakie najlepsze miejsce do nawiązania kontaktów z dziewczynami. Szkołę np uważam za zle miejsce do tego, nie wiem czemu po prostu.
Ja myślałem że najlepszym miejscem na poznanie dziewczyny jest dyskoteka
Może i dyskoteka, ale nie za pierwszym razem. Jeżeli jesteś stałym bywalcem i zaobserwujesz tam jakąś dziewczynę, która również przychodzi tam, np. z koleżankami aby sie zabawić, widzisz że jej postępowanie jes ok, podoba ci się to dlaczego nie można taką dziewczynę poderwać. Dyskoteki są dla młodych i to miejsce niczym nie wyróżnia się od, np. parku, kina czy nawet jakiejs czytelni.
Każde miejsce jest dobre.
*Biblioteka, księgarnia, sklep mięsny (w tle pisków zarzynanego prosiaka), park, muzeum, plaża (za jednym zamachem od razu romantyczne spacery i obserwacje zachodzącego słońca), jakieś kluby i stowarzyszenia, ogrody (kwiatka możesz podarować), kino. W zasadzie wszędzie.
WaveCeptor napisał/a:
kostnica przed ceremonią pogrzebu matki
To też nie jest najgorsze miejsce wbrew pozorom. ;p
*-pogrubione są według mnie najlepsze.
_________________ Black is like the silence of the body after death, the close of life.
Kandinsky
Ostatnio zmieniony przez miyako 05-07-2007, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 05-07-2007, 17:30
powerbass napisał/a:
Ja myślałem że najlepszym miejscem na poznanie dziewczyny jest dyskoteka, lecz wiele osób uważa, że jest ono najgorszym miejsce.
po przeczytaniu samego tytulu pomyslalem sobie ze pierwszym moim zdaniem bedzie to ze dyskoteka nie jest wlasniwym miejscem.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum