-mieć prawdziwego przyjaciela,
-wspaniała kobieta + dwójka dzieciaków,
-chodzić zawsze ze znajomymi na piłke na moje ulubione boisko,
-nabić taaaaką kupę kasy, (nie komentować tego )
Ostatnio takze dostac sie do liceum 1 wyboru.
_________________ '' Don't tell me what I can't to do! ''
Jonh Locke.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
akurat to moje sie nie spełniło..
i wątpie by się kiedykolwiek spełniło..
pewnie gdzieś w sobie dusze te swoje małe marzenia..
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
kamasutra napisał/a:
pewnie gdzieś w sobie dusze te swoje małe marzenia..
Nie duś ich w sobie i weź je troszkę powiększ, a na pewno się spełnia.
no wierzyłam w to keidys wiec to jedno powiększyłam za bardzo chyba bo uwierzyłam ze sie spełni a nie spełniło...
Imię: Agnieszka
Wysłany: 04-07-2007, 22:54
Popiel napisał/a:
Życ, nie wegetować.
W obecnej sytuacji to chyba najbardziej.
A pyzatym to mieć kogoś bliskiego i kogoś o kim mogłabym powiedzieć "przyjaciel".
Pracować w wymarzonym zawodzie.
teraz tylko mam nadzieję, że dostanę się gdzieś na studia, ale to raczej dla rodziców, nie lda siebie.
dostaniesz..
moi też czasem za duzo wymagają ode mnie..;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum