Po pierwsze z Brazylią tak farciarsko wygrali że głowa mała, a poza tym ta reprezentacja młodzieżówki mnie w ogóle nie obchodzi.
Skoro cię nie obchodzi to dam ci dobrą radę - gówno wiesz, nie pisz.
JoKe napisał/a:
Widziałaś jakie oni akcje mieli? pozazdrościć!
Ja widziałem. 99% tych akcji zakończyła się na polskiej obronie. Kibice strącani z krzesełek zaskakującymi uderzeniemi z trzydziestu metrów z pewnością też widzieli.
azotox napisał/a:
widocznie są cieniasami, przegrali z krajem w którym piłka nożna nie jest tak popularna jak np. u nas
Pominąłeś tylko fakty takie jak liczba zarejestrowanych piłkarzy - drugie miejsce na świecie po Brazylii, rzeczywistą popularność piłki nożnej w USA - MLS obecnie ma lepszą oglądalność niż np. NBA, a w systemie szkolenia młodzieży Amerykanie wyprzedzili nas o kilkanaście lat. Reszta czyli nic się zgadza.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1430 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 05-07-2007, 15:44
G.a.p.o.n. napisał/a:
Kibice strącani z krzesełek zaskakującymi uderzeniemi z trzydziestu metrów z pewnością też widzieli.
No. Zapomniałam o tym wspomnieć. Brazylijczycy takie akcje mieli że piłka przelatywała 10 matrów nad bramką .
Ale żal mi naszych że przegrali tak sromotnie z USA ...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 05-07-2007, 16:22
poprostu mecz z brazylia im wyszedl, a z usa, zagrali na swim normalnym poziomie.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
po prostu mecz z brazylia im wyszedl, a z usa, zagrali na swim normalnym poziomie.
Sugerujesz, że jedna z sześciu najlepszych drużyn Europy w normalnej dyspozycji nie potrafi przez większość meczu stworzyć ani jednej składnej akcji, a jej trener zapomina o wstawieniu do składu obrońców? Czy aż tak źle z europejską piłką młodzieżową?
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
zobaczymy jak to będzie po mecz z Koreą ja jestem pozytywnej myśli - oni muszą wyjść z grypy !!!
no i wyszli
"Reprezentacja Polski zagra w 1/8 finału piłkarskich mistrzostw świata do lat 20, które odbywają się w Kanadzie! Na zakończenie rywalizacji w grupie D Polacy, po niezwykle dramatycznym meczu, zremisowali w Montrealu z Koreą Południową 1:1 (1:0).Grupę wygrali Amerykanie, którzy pokonali Brazylię 2:1 (1:0).
Kolejnym rywalem "Biało-czerwonych" będzie najlepszy zespół grupy E - broniąca mistrzowskiego tytułu Argentyna."
gramy dalej
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Ostatnio zmieniony przez parker 07-07-2007, 10:06, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 07-07-2007, 12:27
parker napisał/a:
broniąca mistrzowskiego tytułu Argentyna
nie obronia
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wooof, na jakim poziomie zagra nasz reprezentacja w następnym meczu?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum