Nie znalazłam kategori kulinaria więc pisze tu: Jak wy robicie musli? Co dodajecie? Chodzi mi oczywiście o te musli które robicie od podstawy czyli sami nie wiem jak wy ale ja w piekarniku prarze najpierw płatki owsiany, otręby i tak dalej.? Jakie są wasze przepisy?
Rajan, a jadłeś kiedyś własnoręcznie robione musli.? o 100 razy lepsze od wyprodukowanego chemicznie. jak sam nie umiesz poproś kogoś z rodziny aby ci zrobił ..
Imię: Monika
Wysłany: 05-07-2007, 14:59
PHARAA, jak lubisz stać w kuchni i coś pitrasić to dobrze, ale ja tam wolę gotowce, mnie się nie chce robić czegoś co jest na półce w sklepie w zasięgu ręki.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 05-07-2007, 16:32
nie robie, ja kupuje.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum