_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
wybacz mi Bartoszu...
będę się zwracała : DRODZY FORUMOWICZE.
a więc, drodzy forumowicze...
czyż na forum nie powinno się pomagać ludziom, podnosić na duchu, komplementować?
przez was to forum spada na koty.
i nijak nie idzie się z wami dogadać.
warczycie na mnie jak dzikie psy.
musze pomyśleć o odejściu z forum.
[ Dodano: 28-06-2007, 19:38 ]
co do tematu.
najlepiej kremem Veet. z olejkiem migdałowym najlepszy. jak go włosy poczują to same się usuną, tak capi...
no i nie szalej, nie trzeba całego trójkącika, wystarczy popracować nad tym co wystaje....
ale to tylko na wakacje.
na jesień trzeba znów zapuścić.
Ja jestem twardka. Wosk, najlepiej plastry. I sama sobie robię. I sądzę, że AŻ TAK to to nie boli... Chwila bólu i po sprawie.
Chociaż... To zależy, jakie kto preferuje szlaczki, wzorki, kroje. Mi się "golasy" nie widzą.
Taaa, jasne... Patrzysz i widzisz, ze stoi/leży/robi coś innego przed Tobą pięciolatka... O_o Masakra... A fryzurka, jeśli jest ładnie przystrzyżona, zachęca.
a żeby było na temat. obcinajcie się ludzie jak chceta.
taka.jedna.Olka napisał/a:
najlepiej kremem Veet. z olejkiem migdałowym najlepszy. jak go włosy poczują to same się usuną, tak capi...
ja nie wiem z czym ja miałam, ale jak tylko dotknął mojej łydki to wypalił mi rany na skórze- ja dziękuję używać coś takiego w intymnych miejscach. ja tą łydkę to chyba tydzień leczyłam.
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Agnieszka
Wysłany: 29-06-2007, 18:17
caessa może masz bardzo wrażliwą skórę i do takiej powinnaś używać kosmetyki. Jak ktoś ma skórę normalną to się nic nie dzieje. Właśnie po to przed użyciem nowych kosmetyków tego typu powinno się robić test alergiczny, nawet na opakowaniu o tym pisze.
A ja mam taki problem że jak sobie ogole to przez nastepny tydzień podrażniam sobie np. o majtki z jedwabnej tkaniny itp. A takto polecam golarkę najwygodniejsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum