Do ,,Draculi'' a także wymienionych wcześniej ,,Harry'ego Pottera'' i ,,Star Wars'' warto dodać jeszcze ,,Requiem dla snu'' i ,,American Beauty''. By lista filmów fantasy była już pełna.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Wysłany: 28-06-2007, 13:40
G.a.p.o.n. napisał/a:
Do ,,Draculi'' a także wymienionych wcześniej ,,Harry'ego Pottera'' i ,,Star Wars'' warto dodać jeszcze ,,Requiem dla snu'' i ,,American Beauty''. By lista filmów fantasy była już pełna.
jak tak to ja głosuje na muminki, fantazyjne były, a co ^^
z braku muminków, lub przynajmniej brejwharta na liscie zmuszona jestem oddac głos na władce pierscieni - druzyna pierscienia, willow'a i niesmiertelnego
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Imię: P jak Poison
Wysłany: 17-07-2007, 09:45
Władca Pierścieni 1-3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum