Ja tez, ale mam traumatyczne wspomnienia z podstawówki. Pamiętam jak grałyśmy w siatkówkę i ja niezbyt umiałam i zawsze gdy piłka leciała na moje pole i to ja ją miałam odebrać, to koleżanka obok podlatywała i odbijała za mnie, czułam się jak kret. Ahh ;(
Teraz za to świetnie gram w siatkówkę... plażową xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Już pisałam w jednym temacie, że ćwiczę na brzuch 6 weidera. Dzisiaj 29 dzień, efekty bardzo dobre. Tylko, że to trochę monotonne i ostatnio przeżywam kryzys. Ale żadnego dnia przerwy póki co nie zrobiłam i nie zamierzam
Mysle, ze na zmiane i jeszcze najlepiej jak bedziesz cwiczył dokładnie i 3 razy w tygodniu... Wystarczyyyyy!!!!!!!!! Powodzenia ;d
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum