Być może już było trochę podobnych tematów ale mimo wszystko proszę o pomoc pocą mi się ręce raz są bardzo mokre a raz tylko wilgotne nie wiem od czego to zależy ale strasznie utrudnia życie
Proszę o pomoc jest jakiś sposób aby zaradzić temu poceniu rąk ?
1) kup ANTIDRAL
w aptece, cena okolo 13 zlotych, uzywaj na noc na miejsca gdzie sie pocisz...w twoim przypadku na dlonie
2)niektórym osobą nie pomaga ANTIDRAL także możesz spróbować STOPPOT,puder który jest niby do stóp,ale można go stosowac na dłonie ( tylko na noc i wtedy śpisz w rękawiczkach). Podobno rewelacja.
Ale tak po prostu ci się pocą czy jak coś trzymasz ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 25-06-2007, 22:52
I też się pocą pocą i to nieraz bardzo mocno a nieraz, chodź rzadko są zupełnie suche. Już zrezygnowałam z jakichkolwiek prób walki z tym i w miarę, na ile to możliwe przyzwyczaiłam się. A jak się stresuje, chodź by słabo, albo zależy mi żeby były suche to tym bardziej się pocą.
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum