Imię: Ania
Wysłany: 23-06-2007, 14:16 Miejsca intymne hihi...
Niedługo wyjezdzam na wakacje... to jest oczywiste ze bede musiala pokazac sie w kostiumie kompielowym.... ale mam maly problem ostatni raz jak go przymierzalam boardzo bylo mi widac moje wlosy w miejscach intymnych boje sie je ogoli golarka bo nigdy tego nie robilam ..... a sa dobrze nożyczkami mam to zrobic? potrzebuje pomocy jakiejs doswiadczonej dziewczyny....Jak mam sie ich pozbyc?
_________________ 'dajesz przykład dziewczyny, która realizuje swój plan'
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Podpisuję się pod tym co napisała Nimfomanka_ Albo kup kostium ze spodenkami albo odważ się jednak na golarkę
kamasutra napisał/a:
a krem do depilacji?:>
A na mnie kremy jakoś nie działają...
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
eee nikt Ci nie każe golić hmm całosci.... ogol sobie tylko po bokach , tylko weź sobie czystą maszynke i nie stepioną to krzywda Ci sie nie stanie , nawet jak sie zatniesz to sie nie wykrwawisz hhihih chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum